reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
Ja synka 38+0...ciekawe...a może czop odejdzie i sie wyciszy wszystkoNa szczęście większość prania i prasowania mam za sobą... Z tym, ze ja urodziłam córkę w 37+2 tc. Dlatego zaczynam panikować...
Nataśka
No no to się zaczyna dziaćRaczej na pewno...powoli zaczyna czop odchodzic....dzis zauważyłam odrobinke..z pierwszym synkiem odchodzil około 1.5tyg przed porodem i ogolnie sluz zmienił sie na ten podobny do plodnego
Nataśka
Nie ma co panikowac, będzie dobrzeNa szczęście większość prania i prasowania mam za sobą... Z tym, ze ja urodziłam córkę w 37+2 tc. Dlatego zaczynam panikować...
Grabcia123
24.06..No no to się zaczyna dziaća na kiedy masz termin?
Nataśka
No to jeszcze masz trochę czasu...24.06..
Grabcia123
Noo ale jak mówie z synkiem tez mi wcześniej odchodził czop ..No to jeszcze masz trochę czasu...
WspółczujęJejku jak mi dzisiaj ciężko się oddycha... Masakra nie jestem w stanie mówić..
reklama
O
O!KurkaDomowa
Gość
U mnie dzisiaj 37 +2. Czop odchodził już na początku tego tygodnia. Termin mam na 19.06 i mam nadzieję, że wytrzyma bo 17.06 mam u najstarszego syna przedstawienie w przedszkolu z okazji dnia mamy i taty i bardzo mu zależy żebym była.
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.
@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki
Wiem, bo mam takiego jednego 
Poza tym od kilku dni czuję jak "rozchodzi" mi się miednica. Dopóki chodzę jest ok. Ale kiedy usiądę i chcę ponownie wstać, to poruszam się jak jakaś staruszka.
@AasiaI tak swoja drogą... Antosie to są super fajne i przystojne chlopaki