paulina.blachut
Fanka BB :)
Ja mam 25 wizytę bo nurtuje mnie ten ból podbrzusza i zmniejszony wynik progesteronu chodź progesteron jeden robiłam w diagnostyce a drugi w diaklinie i może temu jest mniejszy[emoji849]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A normy mają inne? W sumie powinno się robić w jednym laboratorium.Ja mam 25 wizytę bo nurtuje mnie ten ból podbrzusza i zmniejszony wynik progesteronu chodź progesteron jeden robiłam w diagnostyce a drugi w diaklinie i może temu jest mniejszy[emoji849]
Progesteron wytwarzany jest skokowo. Nigdy nie będziesz miała takiego samego wyniku, musiałabyś chyba badać kilka dni pod rząd o tej samej porze i później wyliczyć średnia. Twój wynik jest z tych lepszychJa mam 25 wizytę bo nurtuje mnie ten ból podbrzusza i zmniejszony wynik progesteronu chodź progesteron jeden robiłam w diagnostyce a drugi w diaklinie i może temu jest mniejszy[emoji849]
A normy mają inne? W sumie powinno się robić w jednym laboratorium.
Progesteron wytwarzany jest skokowo. Nigdy nie będziesz miała takiego samego wyniku, musiałabyś chyba badać kilka dni pod rząd o tej samej porze i później wyliczyć średnia. Twój wynik jest z tych lepszych![]()
Ja już po wizyciejest serducho ATTACH]
Z OM był 5.02, ale niewielka różnicaSuper gratulacje według usg zgadza ci się termin z om [emoji16]