reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutowe 2020

A w takim razie trzymam kciuki[emoji110] ja już mam stwierdzoną ciążę ale na serduszko było za wczesnie więc 2 lipca mam usg i liczę ze będzie widać serduszko i wkoncu potwierdzi lekarka czy top pojedyncza ciąża bo nic na ten temat nie powiedziała

Masz dzień po mnie wizytę :) Ja jeszcze ciąży poprzez usg nie mam stwierdzonej, tylko badaniem „ręcznym”. W każdym bądź razie zleci szybko i liczę, że będzie już coś widoczne (będę w 6tc7dni).

reklama
Masz dzień po mnie wizytę :) Ja jeszcze ciąży poprzez usg nie mam stwierdzonej, tylko badaniem „ręcznym”. W każdym bądź razie zleci szybko i liczę, że będzie już coś widoczne (będę w 6tc7dni).
Ja dziś jestem 7tc1dc i wiem że jest zarodek i beta rosła ok ale odetchne dopiero po wizycie w lipcu

Hej dziewczyny. Jestem mamą 6letniej Zosi i 10m Franka no i jak można się domyślać w 6tyg ciąży . Jeszcze co prawda nie byłam u mojego ginekologa ale właśnie mam zamiar zaraz sie umówić na wizytę. Za wcześniej tez nie chce iść na wizytę ( chce poczekać aż będzie biło serduszko ❤️)

Hej dziewczyny. Jestem mamą 6letniej Zosi i 10m Franka no i jak można się domyślać w 6tyg ciąży . Jeszcze co prawda nie byłam u mojego ginekologa ale właśnie mam zamiar zaraz sie umówić na wizytę. Za wcześniej tez nie chce iść na wizytę ( chce poczekać aż będzie biło serduszko ❤️)
Witaj :) ale fajnie będzie 3:) też bym tak chciała a tu klops:p może jeszcze kiedyś.

reklama
Cześć dziewczyny nieśmiało tu do Was dołączę jeśli mogę. Mam 30 lata i to moje pierwsze dzidzi wymarzone, nie staralismy się jakoś długo ale ja przed zbadalam się od a do z chodziłam na monitoring i dostałam luteine, do tego stopnia to wyczailam że dokładnie wiedziałam kiedy owu i kiedy działać musiałam bo męża mam na wyjazdach więc nie dałoby się strzelać w świat bo nie ma regularnego przytulanka [emoji85]jestem w 7tc6dni termin na 4.02, byłam już na pierwszej wizycie widziałam pulsujacy zarodek teraz czakam na drugą i mega się boje [emoji22]badania ok ale wyszło mi z moczu że mam bakterie i musiałam jeść leki niby bezpieczne dla jednak antybiotyk i temu boją się bardzo czy to nie zaszkodziło fasolce [emoji120][emoji33] miło Was wszystkie poznać i życzę sobie i Wam spokojnej ciazy [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]

Do góry