Jotka_
Fanka BB :)
Potas potas, więcej potasu 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. Rano byłam na badaniach. Odebrałam już wyniki. Ogólnie wszystko w porządku. Zastanawia mnie jedynie tsh 2.33. Są inne normy w ciąży niż normalnie. Czy orientuje się któraś z Was może czy to jest ok? Bo wizytę mam dopiero 29.07.
Napisałam tam jak coś że przewidywana data porodu 12.02 [emoji14]Dziewczyny, uzupełniłam nasz tabelkę. Brakuje nam kogoś w dniacz 3,6,9,11,17,19,23,25,26,27 Nie ma nikogo chętnego rodzić w tych terminach???
Sporo dziewczyn jeszcze sie nie wpisało. Zapraszam![]()
Lista Lutowych Mam 2020
Drogie mmy proszę Was o wpisywanie w poście informacji wg szablonu DATA Z OM: NICK: IMIĘ: WIEK: PŁEĆ: IMIĘ DZIECKA: DWA OSTATNIE DO UZUPEŁNIENIA PÓŹNIEJ :p 29.01 Nutka83 Ela 36 l. PŁEĆ: IMIĘ DZIECKA: 31.01 Kasiektorek 34 l. PŁEC: IMIĘ DZIECKA: Sodek85 Iwona 34l. PŁEĆ: IMIĘ DZIECKA: 1.02...www.babyboom.pl
No i mi się ulalo. Boże... Nie mogę normalnie wypłukać ust po myciu zębów bo mam odruch wymiotny... No dziś nie dałam rady... O co to chodzi... Biorę wodę do ust i plucze jak zawsze i rzuca mnie okropniemasakra
Hmm. No kazd z nas ma wpisana przez widywana datę...Napisałam tam jak coś że przewidywana data porodu 12.02 [emoji14]
W ogóle odkad wiem o ciąży to mega mocno drga mi powieka i to tylko jedna prawa. Dziś to dosłownie non stop ... mega irytujące. Wręcz prawie zamyka mi się sama drga kilka razy i puszcza. Ktoś się zna od czego to może być?![]()
Wolałabym na szczoteczkę niż na czystą i ode. Ale pić normalnie pije, bez problemu a wypłukać ust nie mogę... No i dziś poszło... Masakra.. Nie mogę nie pluskać zębówMnie drażni szczoteczka elektryczna [emoji23] jak tylko język zacznę czyścić, to nie ma zmiłuj