Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jasne dam oby wszystko bylo dobrze
No tych przepisów w uk nie rozumiem w ogole.. tam to jest masakra jeśli chodzi o ciążę. Ale po tym czasie testy powinny wychodzić już wyrazne chyba ze Owu Ci sie przesunęłaNiestety nie jest to takie proste jesli chodzi o bete dlatego ze mieszkam w UK. Dlatego to nie przez upały - tutaj za ciepło nie jest. Umowilam sie do pl kliniki ale dopiero na poniedzialek.
Szczerze chyba rzadko sie zdarza, zeby testy wychodziły negatywnie, a była ciąża . Szczególnie ze zrobiłaś kilka. Wgl dziwny ten płyn z piersi... siara pokazuje sie w połowie ciąży gdzies.Niestety nie jest to takie proste jesli chodzi o bete dlatego ze mieszkam w UK. Dlatego to nie przez upały - tutaj za ciepło nie jest. Umowilam sie do pl kliniki ale dopiero na poniedzialek.
Jeszcze jakby to był jeden test, a kilka negatywnych to raczej nie ciążaCześć dziewczyny, mam pytanie...
- 9 dni spóznia sie @
- naprzemienne kłócie w jajnikach
- jednorazowe omdlenie
- sporadyczne zawroty głowy
- mdłości wieczorami
- czeste oddawanie moczu
- ból i obrzmienie piersi
- przy ucisku z prawej piersi wydobywa sie przezroczysty płyn (dosłownie kropelka)
- ktosty na dekolcie (moja ciocie całą wysypało w ciąży)
- 9 dni temu po stusunku dostałam dziwnego skurczku macicy co mnie przeraziło
No, ale do tego wszystkiego testy negatywne. Czy to jest możliwe?
Dokładnie bedziesz przynajmniej pewna.. daj znac jak bedziesz cos wiedziałaNo nic poczekam na bete w pn...![]()
Dam na pewno. DziękiDokładnie bedziesz przynajmniej pewna.. daj znac jak bedziesz cos wiedziała![]()
No nic poczekam do poniedzialku, dziekiNo tych przepisów w uk nie rozumiem w ogole.. tam to jest masakra jeśli chodzi o ciążę. Ale po tym czasie testy powinny wychodzić już wyrazne chyba ze Owu Ci sie przesunęła
Mogą to być problemy hormonalne. Zwłaszcza ten płyn z piersi może wskazywać na za wysoką prolaktynę. Reszta objawów może być jedynie subiektywna.Cześć dziewczyny, mam pytanie...
- 9 dni spóznia sie @
- naprzemienne kłócie w jajnikach
- jednorazowe omdlenie
- sporadyczne zawroty głowy
- mdłości wieczorami
- czeste oddawanie moczu
- ból i obrzmienie piersi
- przy ucisku z prawej piersi wydobywa sie przezroczysty płyn (dosłownie kropelka)
- ktosty na dekolcie (moja ciocie całą wysypało w ciąży)
- 9 dni temu po stusunku dostałam dziwnego skurczku macicy co mnie przeraziło
No, ale do tego wszystkiego testy negatywne. Czy to jest możliwe?
Prolaktynę mam w normie 13,09. Robiłam 4tyg temu. Chyba nic by sie nie zmieniło w tym czasieMogą to być problemy hormonalne. Zwłaszcza ten płyn z piersi może wskazywać na za wysoką prolaktynę. Reszta objawów może być jedynie subiektywna.
Mogło ale też nie musiało. Skoro tyle spóżnia Ci się okres i testy negatywne to gdzie indziej szukałabym wyjaśnienia.Prolaktynę mam w normie 13,09. Robiłam 4tyg temu. Chyba nic by sie nie zmieniło w tym czasie