reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej. Dzis podgladalam jajeczka. Na razie jest ich 8. Najwieksze ma 13 mm. Endometrium uroslo 6-7 mm. To 5 dzien stymulacji. Przede mna jeszcze 5 takich dni. Obok gonal f 150 ml, mam robic sobie zastrzyki z Luveris i Orgalutral. Mial ktos podobna stymulacje?
Poprosze o wpisanie mnie na 8.07 podgladanie jajeczek przed in vitro.

Mam 2 dniowy w novum ale nie liczę na nią bo słaba byla. Oczywiście wracam po nią w sierpniu ale robie juz plan b. Bez planu nie funkcjonuje. Kochana dobra pamiec[emoji4] A Ty juz poród.o jaaaaaaa
Mam identyczny plan pewnie się gdzieś miniemy na korytarzu trzymam kciuki by były silniejsze niż wyglądają

@Marzycielka7 ja na moją mutacje biorę tylko heparynę przy każdym braniu hormonów. Do tego oczywiście cała ciąża + połóg.
Niestety w tej ciąży nie jest kolorowo u mnie i spokojnie. Cały czas pod okiem hematologa i ginekologa.
Ciąża jest brana pod uwagę jako zagrożona od samego początku, a najgorszy jest 3 trymestr.

Boje się czy wszystko bedzie dobrze jeśli się uda [emoji20]

A myślałam że to Twój 3 transfer, ja też miałam poronienie, serduszko przestało bić w 7 tc, dostałam w szpitalu tabletki i poroniłam ale i tak miałam zabieg bo endometrium było jeszcze za grube.
U mnie po poronieniu endo tez bylo jeszcze ok 1 cm za grube ale u nas w szpitalu stwierdzili ze lepiej tego nie ruszac ze samo sie zluszczy i mieli racje wszystko ladnie sie samo oczyscilo.

U mnie po poronieniu endo tez bylo jeszcze ok 1 cm za grube ale u nas w szpitalu stwierdzili ze lepiej tego nie ruszac ze samo sie zluszczy i mieli racje wszystko ladnie sie samo oczyscilo.
Co szpital to inna praktyka, a u Ciebie jak tam? Miałaś już transfer po poronieniu? Bo nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam...

reklama
@olgaaa1987 @Pala pięknych widoków na usg, czekamy na portrety:)
@Oleczka27 trzymamy kciuki za pełny kosz jajeczek i za namiętny sex na szkiełku :)
@TheKalinka84 trzymamy kciuki za wzrost jajeczek :)
No i już w domku jestem ☺ 9 pobranych, zobaczymy co dalej. Czekamy na telefon z kliniki. W sobote lub poniedzialek transfer. Bolalo, ale do zniesienia. Teraz boli i chodze jak robot zwolnienie narazie mam do piatku i mam lezec i odpoczywac ☺☺

Do góry