reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

padam na twarz :-( nocka dla mnnie za któtka ;-) goście zawitali, siedzieliśmy do 1 w nocy :wściekła/y: wstałam już o 6, bo szwagier chciał się z moim dzieckiem pobawić i nie dał pospać Antonkowi :wściekła/y: w dodatku Antonek w nocy spał bardzo niespokojnie, często się budził, więc wstawałam kilka razy :wściekła/y: do tego ta pogoda, ciśnienie śmiertlenie niskie ;-) jutro odeśpię, dzisiaj nie mam na to czasu ;-)

co do nocy, Antonek przesypia całe noce od sierpnia. pod koniec lipca zaczął sobie wyrzucać karmienia nocne - tzn. najpierw wyrzucił karmienie o 1, a karmienie o 4 przesuwał sobie ;-) od sierpnia u nas wygląda tak, ze Antonek wcina kolacyjkę ok. 19:30 - 20:00 (w ostatnich tygodniach Antonka kładziemy spać po 19:30, bo oglądamy przyjaciół :zawstydzona/y:; wcześniej kapiel i kolacja zaczynała się po 19:00). Zasypia po beknięciu i śpi do 7 :-) zjada i śpi do 9:30 - 10:00. Sam tak się nauczył ;-)

Pytałam teściówki o kaszki jako kolacja. No więc po długim monologi, zawierającym dosyć fachowe określenia (w dniu dzisiejszym nie zrozumiałe dla mnie :-D) mogę napisać, że kaszka nie pobudza soków trawiennych i czegoś tam ;-) pod warunkiem, że nie jest za gęsta ;-) to tak w skrócie i po ludzku ;-)

dziękujemy za takie miłe przyjęcie :zawstydzona/y:

KOTEK :eek: ale masz wybychową okolice :errr: ... aaaa, teraz doczytałam - wybuchowa ta Gdynia ;-)

BLANES z tabelki Elfika wyczytałam, że nasze chłopaki są z tego samego dnia ;-) poza datą urodzenia, to wylko wzrost im się zgadzał ;-) mój klocek wazył tylko 4100 :-D

Szwagier może i wcześnie obudził Antonka, ale za to mój maluch nadla śpi, od 8 ;-)

reklama
zimno chłopakowi było, a Ty od razu o palpitacjach;-):-D
:-D:-D:-D

Blanes, a może by ci się przyśnił jakiś przystojny facet ;-):-D, bo wiesz mi się śni to co tobie ma się przyśnić :-D ( znaczy ta nieszczęsna czekolada)
A mój Małż może być? :sorry2:Ja to tyyylllkooo o nim mogę śnić :zawstydzona/y: :-p :laugh2:
Pytałam teściówki o kaszki jako kolacja. No więc po długim monologi, zawierającym dosyć fachowe określenia (w dniu dzisiejszym nie zrozumiałe dla mnie :-D) mogę napisać, że kaszka nie pobudza soków trawiennych i czegoś tam ;-) pod warunkiem, że nie jest za gęsta ;-) to tak w skrócie i po ludzku ;-)
No to moja się cieszyć, bo od poniedziałku ruszamy z kaszką po kąpieli. A tak baj de łej to teściówka jest dietetykiem?

dziękujemy za takie miłe przyjęcie :zawstydzona/y:
Prąciem Ciem ja bardzo, przecież pisałyśmy, że jesteśmy spuuuper ;-)

BLANES z tabelki Elfika wyczytałam, że nasze chłopaki są z tego samego dnia ;-) poza datą urodzenia, to wylko wzrost im się zgadzał ;-) mój klocek wazył tylko 4100 :-D
Super!!!! Wreszcie mamy prawdziwego bliźniaka :-D, ale oczywiście naszego Frania i Madzię kochamy równie mocno :-). Ile teraz twój Antek waży? Maks nieźle skoczył w górę, ale to przez schabowe, które mi z lodówki wyjada ;-)

Kochane dziewczynki, zmykam na kilka dni. Bawcie się dobrze, ale średnio produktywnie ;-), bo się nie wyrobię z czytaniem.

Buziaki od Mikołaja ;-)

... A tak baj de łej to teściówka jest dietetykiem?
nieee, tylko pediatrą ;-)

... Ile teraz twój Antek waży? Maks nieźle skoczył w górę, ale to przez schabowe, które mi z lodówki wyjada ;-)
miesiąc temu miał jakieś 8110 ;-) w środę idziemy na wizytę, więc będziemy się ważyć ;-)

a czy mój kuzyn nie ma czasem półroczku ;-) ?????

Faktycznie. Maksiu:
Wszystkiego naj, naj, dużo całusów od e-ciotki i e-kuzyna.

Gingeros, dobrze wiedzieć, że taką teściówkę mamy na forum;-). My się będziemy ważyć we wtorek, ale chyba jesteśmy grubsi. Miesiąc temu było 9kg......:dry:

a czy mój kuzyn nie ma czasem półroczku ;-) ?????

No własnie troszke nam się zapomniało:

Michasiowi (spóźnione), Zuzi i Maksiowi wszystkiego najlepszego naszym 6-o miesięczniakom!
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
k015.gif

Blanes a gdzie nam znikasz na te pare dni?:rofl2:

a kuku gingeros!!!! tez tu siedzimy;) a wlasciwie siedziałśmy i bedziemy siedziec... bo chwilowo nmnie nie ma na forum - koncze prace magisterską w hardkorowym tempie...

a to dla Was dziewczyny jakbym nie zdążyła tu wpaść przed świętami:

spełnienia marzeń dziubeczki czerwcóweczki!!!!

Dziękujemy za życzenia :-):tak:

Rozumiem, że chcecie mnie naciągnąć żebym szampona postawiła :-D:-D:-D

No niech stracę :-D:

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

I orkiestrę dam, żebyście nie mówiły, że niegościnna jestem ;-):-)

a080.gif

reklama
Do góry