ewelina_1989
Zaangażowana w BB
Kochane pomóżcie mi proszę, zaczął od 3 dni strasznie boleć mnie kręgosłup, tylko samdół pleców.. Nigdy mnie nie bolał. Nic innego mi się nie dzieje, ale nie mogę się nawet schylic bo tak boli..macie też tak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak. Niestety. Ale dopiero wieczorem...Kochane pomóżcie mi proszę, zaczął od 3 dni strasznie boleć mnie kręgosłup, tylko samdół pleców.. Nigdy mnie nie bolał. Nic innego mi się nie dzieje, ale nie mogę się nawet schylic bo tak boli..macie też tak?
Kochane pomóżcie mi proszę, zaczął od 3 dni strasznie boleć mnie kręgosłup, tylko samdół pleców.. Nigdy mnie nie bolał. Nic innego mi się nie dzieje, ale nie mogę się nawet schylic bo tak boli..macie też tak?
Ale też do tego stopnia miałaś że nie mogłaś się schylic i ubrać butów? To dopiero 8 tydzień, rozumiem żeby to był 8 miesiąc.. Martwię się że może to jakis objaw poronieniaJa tak miałam na początku. Lekarz powiedział że może to być od powiększającej się macicy albo nasilają się dolegliwości z kręgosłupem. Bo w ciąży tak czasem jest, że to co zwykle kuleje, kuleje jeszcze bardziej.
Ale też do tego stopnia miałaś że nie mogłaś się schylic i ubrać butów? To dopiero 8 tydzień, rozumiem żeby to był 8 miesiąc.. Martwię się że może to jakis objaw poronienia![]()
Kompletnie nic, tylko ten kręgosłupNie no aż tak to nie miałam. Ale musiałam co chwilę siadać bo na stojąco dłużej niż 5 minut nie dało rady.
A masz jakies dodatkowe objawy oprócz tego bólu kręgosłupa?
Kompletnie nic, tylko ten kręgosłupjutro mam wizyte u ginekologa, nie wiem jak usiądę na ten fotel..