TheKalinka84
Fanka BB :)
Jest zielone światło @Justyska13 Dopisz mnie proszę na 15 lipca transfer![]()
Mnie tez, mnie tez! 10.07 punkcja i 15.07 transfer
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest zielone światło @Justyska13 Dopisz mnie proszę na 15 lipca transfer![]()
U mnie było to samoJa wypilam prawie całą butelkę 1,5 litrowa... transfer się opóźnił a ja myślałam że się zsikam w poczekalni w gabinecie podczas usg lekarka kazała lecieć do toalety bo tak wypełnionego pęcherza dawno nie widziała także spokojnie
Czekaj ty mam provlem z tsh? Jaki wyszedl ci wynik.?
Nie. W styczniu miałam laparoskopie a od połowy lutego próbowaliśmy naturalnie zajść na cyklach stymulowanych. Niestety się nie udawało i na koniec maja uznaliśmy, że decydujemy sie na in vitro. Zrobiłam wszystkie badania, mąż też i od połowy czerwca brałam gonal f. 27 czerwca zrobili mi punkcje, a dwa dni później transfer jednego zarodka. Teraz czekam na testowanie. Ale mam bóle brzucha jak na @, więc obawiam się, że nic z tego.a powiedz mi czy po laparoskopi lekarz wprowadził cie w sztuczna menopauze? Tak mi przypomniało i jestem ciekawa czy tylko ja to miałam
Trzeba brać witaminę b12, B6 i dodatkowo kwas foliowy lub folian (jeżeli masz mutacje) to trio ja bynajmniej biore 2 razy dziennieDziewczyny co Wam zalecono na zbicie homocysteiny ????
Kochana napisz mi proszę na privMnie tez, mnie tez! 10.07 punkcja i 15.07 transfer
Trzeba brać witaminę b12, B6 i dodatkowo kwas foliowy lub folian (jeżeli masz mutacje) to trio ja bynajmniej biore 2 razy dziennie![]()
Oo super. Ale jak dlugo bierzrsz encorton?Nie mam, ale zaczelam pierwszy raz brac encorton i zeby nie zrobic nim krzywdy TSH - sprawdzalam czy nie oszalalo po encortonie. Jest wynik 1,7 wiec chyba dobrze??
Zarodki 3dniowe a głównym powodem niedrożne jajowody a potem okazało się że nasienie również nie najlepsze ale do ivf się nadajedniowe zarodeczki mialas? I jako powod u was?