Marzycielka7
Fanka BB :)
Tylko właśnie dziwi mnie że po 2 godzinach jest wyższa niż po 1, nie wiem o czym to może świadczyć...
Dlatego powinnaś to skonsultować
Bo insulina powinna spadać a nie się podwyższać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Tylko właśnie dziwi mnie że po 2 godzinach jest wyższa niż po 1, nie wiem o czym to może świadczyć...
Wiem,wiem...ale u mnie głównie tylko jedna żyła do dyspozycji. W drugą jak mi się wkłuli tydzień temu to się skończyło wylewem i ogromnym siniakiem o średnicy 10 cm który do dziś jeszcze jest![]()
Przykro mi bardzo. To zbieraj siły i wracaj do walki jak tylko bedziesz mogła!@anielka0612 @Mysza87 przykro mi Dziewczyny, miałam cichą nadzieję, że którejś z nas się uda....ja wczoraj robiłam powtórkę testu i też bez cuduTo był mój ostatni zarodek, więc wszystko od nowa, ale to już na pewno nie w tym roku
@Kurcia cudowny widok <3
Poszukaj jeszcze proszę jakiegoś internisty hipentensjologa [emoji8]
Robię robię![]()
Zrobiłam betę po 7 rano wynik po 18 był... Wynik 0,1@monikao777 jak beta???
Pije sporo, ok. 2 litrów wody...Współczuje takich żył
Pijesz duzo plynow?
Ja jak nie mam gdzie się wkłuć to zawsze zostaje szyja albo nogi [emoji2][emoji16]
Raz się wklulam pacjentowi w stopę bo nie było gdzie [emoji33]