Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W moim przypadku godzina mierzenia ma ogromne znaczenieNie mam pojecia. Jajnik czulam jak zawsze.
Tempka utrzymuje sie na 36,7-36,8 .
Z tym ze jestem niedokladna i nie mierze o podobej godzinie, moze przez to![]()
Ten śluz może znaczyć wszystko i nic , ja zawsze przed @ tak miałam ,jak zaszłam w ciąże też byłCzy któraś może wie co może oznaczać ten biało zoltawy śluz jestem gdzieś tydzień przed @
U mnie to samo. Też tak mam przed @. W tym cyklu również. Kiedyś miałam zawsze sucho przed @, zmieniło się odkąd zaczęłam brać duphaston 18-27 dc.Ten śluz może znaczyć wszystko i nic , ja zawsze przed @ tak miałam ,jak zaszłam w ciąże też był
A ból w skutkach taki kojąco rozpychajacy bo to dziwne jest nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś bolały mnie piersi po bokach tak normalnieTen śluz może znaczyć wszystko i nic , ja zawsze przed @ tak miałam ,jak zaszłam w ciąże też był
DziękujęNie powiem Ci dokładnie , morfologia jest tania około 15zl , tsh chyba koło 30zl jeśli zrobisz do tego ft3i4 to więcej ,nie wiem co jeszcze Ci zleci koło 100zł musisz liczyć
Tak samo może być na @ i na ciążę , niestety te objawy na tak wczesnym etapie są identyczne , ja zawsze przed @ 3 dni latam do wc co chwilę , tak samo było gdy zaszłam w ciąże ,więc na razie się nie doszukuj ,bo się nakręcasz poczeka do terminu@ wtedy się okażeA ból w skutkach taki kojąco rozpychajacy bo to dziwne jest nigdy wcześniej nie miałam takiego czegoś bolały mnie piersi po bokach tak normalnie
Niestety...co za zycie. Ze az tyle trzeba czekać aby wiedzieć czy coś jest na rzeczyU mnie chyba zaraz będzie @ w terminie tak coś czuję! Jestem żywym dowodem na to, że objawy przed @ takie jak nudności, ciągnięcie w piersiach i podbrzuszu, plamienie na tydzień przed @ i inne nie muszą świadczyć o ciąży haha![]()
Ale jeszcze tego nie wieszU mnie chyba zaraz będzie @ w terminie tak coś czuję! Jestem żywym dowodem na to, że objawy przed @ takie jak nudności, ciągnięcie w piersiach i podbrzuszu, plamienie na tydzień przed @ i inne nie muszą świadczyć o ciąży haha![]()