Smerfetka94
Fanka BB :)
Uwierzycie ze chcialam zrobić właśnie test i skończyły mi się juz?
hahahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może implantacja?Ja miałam robić we wtorek środę ale okres przyjdzie chyba książkowo. Tak jak miał. Temperatura mnie dziś załamała. 35,15. W ogóle co to za temperatura.... W życiu takiej niskiej nie mialam
Smerfetko trzymam kciuki mocnoZa dwie godzinki lece na ta bete, niech bedzie co ma byc.
Jesli nic nie wyjdzie to bede czekac jeszcze te kilka dni
Kasia może jednak bete, bo tym testom nie ma co wierzyć do koncaI u mnie nic nie widać choć mówię że wczoraj robiłam i naprawdę wyszła ta 2 kreska taka bledziutka
Nie dziekujeSmerfetko trzymam kciuki mocno![]()
Jestem podekscytowana Twoim wynikiemNie dziekujeZdaje sobie sprawe ze moze byc za wczesnie, ale moze te bolace jajniki to znak. Poza tym to pierwszy cykl w ktorym sie staramy, z pierwszym dzieckiem udalo sie od razu i ciekawi mnie jak jest teraz
![]()
Już nie te lataJestem podekscytowana Twoim wynikiemmam nadzieję że się udało znowu za pierwszym razem
![]()