reklama
Lilka
Fanka BB :)
KURCZE NO JAK TY ROBISZ I SKÅD BIERZESZ TE WSZYSTKIE BLYSZCZÅCE I RUSZAJÅCE SIE RYSUNKI!!!!!!
ps. ja to chyba przynajmniej jeden problem z banki! praca stala, pozwolenie na pobyt mam do 2011, potem to juz prawdopodobnie na stale, a tym bardziej teraz, dziecko od razu z paszportem norweskim (tak mowi Jorgeir), wiec pewnie przynajmniej o polowe papierkowej roboty mniej....![]()
to prawda..tatus orweg to i dzidzius Norwegiem bedzie :-)
czytalam o tym gdzies bo mi wszyscy wmawiali ze Hanna obywatelstwo norweskie dostanie z racji ze sie tutaj urodzi
nie prawda
jedno z rodzicow musi byc Norwegiem by tak bylo lub oboje

plonkasia najedź na adres pod tym mikusiem i wejdziesz na strone ginter cos tam...)i tam wyświetli sie lista z tymi pirdołami , znajdz np. christmas news wyświetla sie róże obrazki i działaj , potem jak już skończyśz tworzenie zaznacz adres url , naciśnij prawym , myszki wklej, wejdz na edycje podpisu(w ustawieniach , na samej górze stronu BB) i wklej, sprawdz podgląd a jak jest oki to zapisz
plonskasia
ma.Muśka e.Miśki :)
dziewczyny a jeszcze wracajåc do tematu zakupy (bo dzisiaj sie zastanawialam w pracy) to rany boskie ile ja sztuk tego kazdego produktu (herbatki,podpaski,wkladki etc.etc.) musze kupic skoro ja raz na rok w kraju a tutaj nic nie ma!! 

toz to szok!!! :-) chyba babcia z Polski bedzie musiala slac regularne paczki!!

plonskasia
taaak.. Jorgeir juz sie smieje ze bedzie maly(a) POLRWEGIAN 

albo NORLISH jak kto woli

albo NORLISH jak kto woli

Lilka
Fanka BB :)
hej LILA! no chyba nie jest az tak zle co? moze malzonek ma ciezki okres w pracy, moze przesilenie zimowe... moze postaraj sie z nim porozmawiac... albo na poczatek zrob mu przed nosem jakis egzotyczny taniec! :-) nie poddawaj sie tak od razu! bo moze wcale nie jest tak jak myslisz! :-)
wiecie co? on mi nic przy dzieciach nie pomaga

wiecznie przychodzi zmeczony z pracy i durnia zgrywa
ciekawe ze przed porodem zachowywal sie inaczej...jakos mial sily mimo zmeczenia
pracy nei zmienil,pracuje tak samo wiec nie wiem o co chodzi
dla mnei to zwykle miganie sie i zwalanie mi na glowe obowiazkow zwiazanych z dziecmi i prowadzeniem domu :-
dlatego nie mam ochoty wyciagac do niego reki by zagadac co jest grane itp. bo to ja czuje sie zaniedbana z jego strony od porodu

albo poprostu daj mu czas.. i Ty rob sobie swoje - zyj wlasnym zyciem.. jak sie znudzi to do Ciebie przyjdzie! :-) a jak nie to wtedy zaczniesz byc niemila...
no wlasnie tak robie od 4 tygodni

i widze ze dluzej to bede musiala pociagnac
ino oby jak sie Pan przebudzi nie bylo za pozno
bo jeszcze we mnei jakies zmiany na stale zajdą

dzis jak do Hani czule szeptalam to powiedzial do mnie ze do neigo to tak nei mowie

a jak lezal na tapczanie (co robi do teraz) a ja przechodzilam to spytal sie mnie czemu mu nie dam buziaka

bo etz mis ie chce!! wrrrrrrrr

no to sie wyzalilam

reklama
plonskasia
jade tampeza, jade!!! no ale wciaz!!! ilez tego mozna nakupowac!!! 

toz to mnie jeszcze za probe przemytu gotowi zamknåc!

szalenstwo!

toz to mnie jeszcze za probe przemytu gotowi zamknåc!

szalenstwo!