reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

mamy z norwegii

witaj Lilka. nooo moj to codzien odrabia panszczyzne do 23:no:
ana79 a moze poradzisz sie trzeciego, jak ci nie moga sie zdecydowac

reklama
KURCZE NO JAK TY ROBISZ I SKÅD BIERZESZ TE WSZYSTKIE BLYSZCZÅCE I RUSZAJÅCE SIE RYSUNKI!!!!!! :-D

ps. ja to chyba przynajmniej jeden problem z banki! praca stala, pozwolenie na pobyt mam do 2011, potem to juz prawdopodobnie na stale, a tym bardziej teraz, dziecko od razu z paszportem norweskim (tak mowi Jorgeir), wiec pewnie przynajmniej o polowe papierkowej roboty mniej.... :huh:

to prawda..tatus orweg to i dzidzius Norwegiem bedzie :-)
czytalam o tym gdzies bo mi wszyscy wmawiali ze Hanna obywatelstwo norweskie dostanie z racji ze sie tutaj urodzi
nie prawda
jedno z rodzicow musi byc Norwegiem by tak bylo lub oboje :-p

plonkasia najedź na adres pod tym mikusiem i wejdziesz na strone ginter cos tam...)i tam wyświetli sie lista z tymi pirdołami , znajdz np. christmas news wyświetla sie róże obrazki i działaj , potem jak już skończyśz tworzenie zaznacz adres url , naciśnij prawym , myszki wklej, wejdz na edycje podpisu(w ustawieniach , na samej górze stronu BB) i wklej, sprawdz podgląd a jak jest oki to zapisz

jakos tak jest w niektorych krajach, ze dziecko dostaje obywatelstwo jak sie urodzi w danym kraju. mi tez kilka osob wmawialo, ze mala bedzie miala norweskie, nawet teraz pytaja sie czy ma paszport

dziewczyny a jeszcze wracajåc do tematu zakupy (bo dzisiaj sie zastanawialam w pracy) to rany boskie ile ja sztuk tego kazdego produktu (herbatki,podpaski,wkladki etc.etc.) musze kupic skoro ja raz na rok w kraju a tutaj nic nie ma!! :szok::szok::szok: toz to szok!!! :-) chyba babcia z Polski bedzie musiala slac regularne paczki!!

hej LILA! no chyba nie jest az tak zle co? moze malzonek ma ciezki okres w pracy, moze przesilenie zimowe... moze postaraj sie z nim porozmawiac... albo na poczatek zrob mu przed nosem jakis egzotyczny taniec! :-) nie poddawaj sie tak od razu! bo moze wcale nie jest tak jak myslisz! :-)

wiecie co? on mi nic przy dzieciach nie pomaga :no:
wiecznie przychodzi zmeczony z pracy i durnia zgrywa
ciekawe ze przed porodem zachowywal sie inaczej...jakos mial sily mimo zmeczenia
pracy nei zmienil,pracuje tak samo wiec nie wiem o co chodzi
dla mnei to zwykle miganie sie i zwalanie mi na glowe obowiazkow zwiazanych z dziecmi i prowadzeniem domu :-:)-(
dlatego nie mam ochoty wyciagac do niego reki by zagadac co jest grane itp. bo to ja czuje sie zaniedbana z jego strony od porodu :wściekła/y::zawstydzona/y::-(

albo poprostu daj mu czas.. i Ty rob sobie swoje - zyj wlasnym zyciem.. jak sie znudzi to do Ciebie przyjdzie! :-) a jak nie to wtedy zaczniesz byc niemila...

no wlasnie tak robie od 4 tygodni :crazy:
i widze ze dluzej to bede musiala pociagnac
ino oby jak sie Pan przebudzi nie bylo za pozno
bo jeszcze we mnei jakies zmiany na stale zajdą :crazy:

dzis jak do Hani czule szeptalam to powiedzial do mnie ze do neigo to tak nei mowie :angry::angry:
a jak lezal na tapczanie (co robi do teraz) a ja przechodzilam to spytal sie mnie czemu mu nie dam buziaka :eek:

bo etz mis ie chce!! wrrrrrrrr :crazy::crazy::crazy:

no to sie wyzalilam :sorry:

reklama
Do góry