Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Między 24 a 28 tygodniemCześć. Melduję się w czwartek. Zasnęłam dopiero przed 1, a wstałam przed 6, jak zadzwonił mojemu budzik, na szczęście przeleżałam do 9:30. Właśnie robię śniadanie, wyjdę z psem i może przejdę się do pepco i biedronki. Zobaczę co tam ciekawego mają [emoji16]
@yoshida4 i @Julika.s trzymam kciuki za wizyty i liczę na super wieści![]()
@Bafinka my jak byliśmy wtedy w świecie dziecka, to był cybex za 7.5tys. Nie powiem, ładny, szary w jakieś chyba wzory kwiatowe (jak haft), ale przyznam, że one dość ciężkie są i jednak za taką cenę, to już można samochód kupić [emoji16]
Powiedzcie mi, w którym tygodniu się pije tę glukozę?
Między 24 a 28 tygodniem![]()
Hej
nie było mnie tu wczoraj popołudniu a tyle napisałyście, że ciężko nadrobić
Ja w ogóle nad wózkiem jeszcze nie myślałam... ciągle czekam na ten moment kiedy przestanę się stresować że coś nie tak.. (obawiam się że to nigdy nie nastanie) To moja pierwsza ciąża i wszystko jest nowe i przerażające.
Tym bardziej że u mnie brzuszka jeszcze za bardzo nie widać. i jakoś tak wciąż chyba nie mogę uwierzyć że coś tam w środku jest
@Julika.s powodzenia na wizycie![]()
Dokładnie, między 24 a 28 tc. Ja musiałam pić już ze względu na cukrzycę ciążowa w pierwszej ciążyCześć. Melduję się w czwartek. Zasnęłam dopiero przed 1, a wstałam przed 6, jak zadzwonił mojemu budzik, na szczęście przeleżałam do 9:30. Właśnie robię śniadanie, wyjdę z psem i może przejdę się do pepco i biedronki. Zobaczę co tam ciekawego mają [emoji16]
@yoshida4 i @Julika.s trzymam kciuki za wizyty i liczę na super wieści![]()
@Bafinka my jak byliśmy wtedy w świecie dziecka, to był cybex za 7.5tys. Nie powiem, ładny, szary w jakieś chyba wzory kwiatowe (jak haft), ale przyznam, że one dość ciężkie są i jednak za taką cenę, to już można samochód kupić [emoji16]
Powiedzcie mi, w którym tygodniu się pije tę glukozę?