kasiula34
Fanka BB :)
Hehehe mam to samo to chyba napięcie przed miesiaczkoweTeż bym go chętnie wykorzystała, ale jestem ostatnio zbyt nerwowa i najmniejsza rzecz zrobiona nie po mojej myśli kończy się wojną więc wiesz [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hehehe mam to samo to chyba napięcie przed miesiaczkoweTeż bym go chętnie wykorzystała, ale jestem ostatnio zbyt nerwowa i najmniejsza rzecz zrobiona nie po mojej myśli kończy się wojną więc wiesz [emoji23]
Robiłam bete i była QUOTE]![]()
Nie właśnieKasiu to wyżej to Twoje testy???
Oj uwierz że ja też agresor ostatnio, z tym że mój i tak zrobi co ma zrobić bo to taki typ "tylko się nie kłóćmy" haha oczywiscie jak wybuchnie to idą iskry, ale raczej ciężko go wyprowadzić z rownowagi.Też bym go chętnie wykorzystała, ale jestem ostatnio zbyt nerwowa i najmniejsza rzecz zrobiona nie po mojej myśli kończy się wojną więc wiesz [emoji23]
Czyje to fotki bo Napewno nie mojeKochana ja zeszły miesiąc miałam tak beta na badaniach wyszła 3,71 a okres dostalam w planowanym czasie i kolejny miesiąc staran.
Po rozmowie z lekarzem niektóre kobiety mają podwyższony poziom choroby i testy z czułości prawie zawsze przed miesiączką pokażą kreski
Dlatego ja już testów robiła nie będę chyba że te 25 one tego nie wykryją
Moje testy tam wskoczyły jakoś dziwnieKasiu to wyżej to Twoje testy???