L
Lad
Gość
To życzę powodzenia kochana!No my umówiliśmy na piatek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To życzę powodzenia kochana!No my umówiliśmy na piatek
Daj jutro znac co ci lekarz powie [emoji4] ja czekam aż jeszcze bardziej zleci to tsh w dół, może wtedy coś w końcu zaskoczy.
No więc jestem po wizycieEndo powiedziała, że w sumie to nawet nie mam jeszcze nawet niedoczynności, bo tsh jest tylko troche wyzsze ale wciąż w granich normy, ale że staramy się o dziecko, to powiedziala, że ze względu na to będziemy je zabijać żeby było między 1-2 ...
Dała receptę na Letrox 75 (raz dziennie po pół tabletki mam brać) i za 6 tygodni kazała sprawdzić jeszcze raz tsh i ft4 i zobaczyc czy dobrze się obniża czy jednak trzeba zwiekszyc dawkę (chociaż znając mnie zrobię na pewno powtórkę badan już za 3 tyg xD).
Zalecila też dorobic a-tg i usg tarczycy (bo u nich to osobna wizyta), ale te rzeczy zrobię sobie już w sierpniu jak bd miala Luxmeda
Więc w sumie nie jest źlebyle by organizm zareagowal dobrzev na leki i obniżyło się tsh.
Oby chociaż męża były ok bo się zapłaczeTo życzę powodzenia kochana!Oby wyniki były w porządku.
![]()
Kolejny cykl starań czas zacząć.