L
Lad
Gość
Hej, wam! Dzisiaj odwiedziłam laboratorium, wyniki z 22dc. Owulacji nie widać nadal. 
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jednego miesiąca byłam w 13dc, a ostanio byłam w 9dc i 11dc a owu mi wypada tak około 15dcA ile dni przed owu byłaś badać czy masz ?
Co się tak owu ociąga?Hej, wam! Dzisiaj odwiedziłam laboratorium, wyniki z 22dc. Owulacji nie widać nadal.
Zobacz załącznik 1006584
Nie mam pojęcia, już któryś cykl z rzędu tak mam...Co się tak owu ociąga?
A i najważniejsza wiadomość dzisiaj dla mnie i dla mojego męża: mąż ma prawidłowy kariotyp!![]()
Miało być nie nakręcam xDNarazie nie mam żadnego przeczuciaale fakty są takie, ze trochę w tym cyklu podzialalismy ❤Więcej niż zawsze❤ Póki co nakrecam się, zobaczymy.
Dokładnie!No i piękne wieści [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dokładnie!Większa szansa na zdrowe zarodki.
![]()
Tzn leczenia raczej na ten moment nie będzie bo w tej chwili nas na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną nie stać. Mieliśmy mieć 7 września konsultacje z genetykiem ale wtedy raczej będziemy w Niemczech i już raczej tam będziemy podchodzić do in vitro. Jedziemy tam do pracy i tam już na stałe chcemy zostać. Genów leczyć się nie da, jedynie mogą wyłonić spośród zapłodnionych zarodków te zdrowe, z prawidłowym kariotypem. Całe szczęście, że mąż ma prawidłowy, to większa szansa na więcej zdrowych zarodków. Do ginekologa za tydzień idę na takie konsultacje z wynikami hormonów i przegląd, bo podejrzewam, że mam torbiel w lewym jajniku. A też żeby coś zaradzić na te długie cykle przez późne owulacje. Chociaż te późne owulację najprawdopodobniej są spowodowane stresem przez pracę, którą teraz mam bo wszystkie hormony są w normie.To jakie teraz beda dalsze kroki leczenia?