reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Nie mam pojęcia kiedy się zobaczymy. Teraz ciagle coś mężowi wypadało i nie widzimy się już trzeci tydzień, jutro jedzie na jakieś szkolenie, później rozumiem ze wraca jeszcze na obecny projekt i później bezpośrednio do Szwecji. A w Szwecji zazwyczaj rotacje 3tyg/1 albo 6/2. Ale ze teraz dopiero ten projekt rusza z opóźnieniem, to obstawiam ze 6 tyg to minimum[emoji53]

Jejku, podziwiam Was! Ja bym tak nie dała rady za żadne skarby świata.. [emoji20]

reklama
Jejku, podziwiam Was! Ja bym tak nie dała rady za żadne skarby świata.. [emoji20]

Tez tak kiedyś mówiłam. Mój mąż ma tez biznes tu na miejscu, dlatego przed jego wyjazdami spędzaliśmy ze sobą 24h na dobę. I totalnie nie rozumiałam ludzi, którzy żyli osobno. Uważałam, ze żadne pieniądze tego nie rekompensują. Ale dziecko zaczęło nam chorować plus do tego wizyty u lekarzy, leczenie kosztowało kilka tysięcy miesięcznie. Przez to zaczęłam uważać, ze pieniądze są ważne na równi ze zdrowiem. Dodatkowo zaczęliśmy się kłócić, wiec podjęliśmy decyzję, ze mąż zmienia pracę. I wyszło nam to na dobre pod każdym względem.

Oczywiście, że można ale nie przed owu, mój lekarz twierdzi, że podanie np duphastonu przed owulacja może ja zablokować:)
Mój gin też tak twierdzi dlatego dupka zazywam 10 ostatnich dni cyklu

@RoseGold no przestań jeszcze pytasz ! Ja też ze staraniami musiałam się wstrzymać A nikt mnie stąd nie wyrzucił. Poza tym nie wyobrażam już sobie tego wątku bez Ciebie [emoji274] głowa do góry

Rose bo Ci na dupe dam [emoji23] weź przestań. Też mogę powiedzieć że w sumie jako ciężarna nie powinno mnie tu być. Bo tylko wam truje.

Myślę że zwiększona dawka dupka nie zaszkodzi.

My wróciliśmy po basenie o 16 wydygani ale młody chcial iść jeszcze na plac zabaw. Ja już nie dałam rady. Strasznie mnie zmeczyl ten basen.
Jutro wizyta u gina na 17.30 i teściowa przyjeżdża bo ma w Poznaniu lekarza i musi przenocować. Będzie mnie wkur..... Wiać.
Kupiliśmy dzis łóżeczko z olx za 50zl w ogóle stan idealny. O takie
Screenshot_20190806_203222_pl.tablica.jpeg

Bardzo miło mi dziewczyny czytać, ze moja obecność mimo braku starań jest tutaj mile widziana[emoji173]️

@MartaSx łóżeczko super! I to za 50zl? Szok [emoji1]
I trzymam kciuki za udana wizytę i żebyś przeżyła obecność teściowej[emoji85]

Bardzo miło mi dziewczyny czytać, ze moja obecność mimo braku starań jest tutaj mile widziana[emoji173]️

@MartaSx łóżeczko super! I to za 50zl? Szok [emoji1]
I trzymam kciuki za udana wizytę i żebyś przeżyła obecność teściowej[emoji85]
To może być trude z tą teściowa. Ona ma chujowy charakter. Całe życie na rencie. Wieczny chipochadryk. Jak jej lekarz powiedział że wszystko ok. Zmieniła lekarza [emoji23] od 20 stu lat umiera ha ha ha. Ale ja to też mam ****.. owy charakter bo pwoem co myślę [emoji23][emoji23]

To może być trude z tą teściowa. Ona ma chujowy charakter. Całe życie na rencie. Wieczny chipochadryk. Jak jej lekarz powiedział że wszystko ok. Zmieniła lekarza [emoji23] od 20 stu lat umiera ha ha ha. Ale ja to też mam ****.. owy charakter bo pwoem co myślę [emoji23][emoji23]
I prawidłowo, nie ma co dawać sobie na głowę wejść ! Mojej koleżanki mąż jest hipochondrykiem (czy jak to się piszę [emoji23]) no ma kobita z nim 3swiaty.

A jak już o tesciowych to moja usilnie próbuje nas namówić na wspólne wakacje, bo ona to w końcu by się gdzieś wybrała. Powiedziałam jej, że ja tam jadę na ostry seks z mężem i mamusia nie jest mi tam potrzebna [emoji23] myślicie, że dotarło? A w życiu.. dalej wydzwania [emoji23]

reklama
I prawidłowo, nie ma co dawać sobie na głowę wejść ! Mojej koleżanki mąż jest hipochondrykiem (czy jak to się piszę [emoji23]) no ma kobita z nim 3swiaty.

A jak już o tesciowych to moja usilnie próbuje nas namówić na wspólne wakacje, bo ona to w końcu by się gdzieś wybrała. Powiedziałam jej, że ja tam jadę na ostry seks z mężem i mamusia nie jest mi tam potrzebna [emoji23] myślicie, że dotarło? A w życiu.. dalej wydzwania [emoji23]
ojoj no to ladnie pojechalas. Ja tam mam super tesiowa i mama moja jestsuper tesciowa dla mojego meza. Prawie zawsze z nimi wyjezdzamy i przy dwojce dziecipomoc nieoceniona a i podrinkujemy wieczorami

Do góry