Liliana87
Fanka BB :)
[emoji173][emoji76][emoji76][emoji8][emoji8]Już jutroale super. Trzymam kciuki za duuuzo dojrzałych jajeczek i żeby wszystkie pięknie się zapłodniły
Powodzenia![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji173][emoji76][emoji76][emoji8][emoji8]Już jutroale super. Trzymam kciuki za duuuzo dojrzałych jajeczek i żeby wszystkie pięknie się zapłodniły
Powodzenia![]()
[emoji8][emoji8][emoji8]@Vinszka Jak się czujesz kochana? Dobrze, że dzisiaj nasz wizytę. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]
@Aduś16 Ja miałam robiony test UMA, wyszło mi 10 skurczu czyli górna granicą normy. Wlewu nie miałam robionego.
@Liliana87 Odpisałam Cię do kalendarza, kciuki będą trzymane [emoji110][emoji110][emoji110]
SuperSupertrzymam kciuki
Ja miałam telefon od embriolog, nie myślałam, że to wszystko będzie mnie aż tak stresować, od rana siedziałam jak na szpilkach, ale wszystkie 3 komóreczki ładnie się dzielą![]()
Oj tak, chociaż troszkę muszę na nią zaczekać. Ja czuję się super, z rana nie mam żadnych dolegliwości. Zobaczymy co będzie pod wieczór. Liczę, że akurat jak zacznie mnie coś pobolewać to akurat będę miała USG.@Vinszka Jak się czujesz kochana? Dobrze, że dzisiaj nasz wizytę. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]
@Aduś16 Ja miałam robiony test UMA, wyszło mi 10 skurczu czyli górna granicą normy. Wlewu nie miałam robionego.
@Liliana87 Odpisałam Cię do kalendarza, kciuki będą trzymane [emoji110][emoji110][emoji110]
Ja [emoji28]Dziewczyny czy któraś z was nie miała totalnie żadnych objawów a beta była pozytywna?
Wogole totalnie nic? Ani troszkę piersi? U mnie dziś 5dpt i totalnie zero objawów....Ja [emoji28]
Dokladnie. Nie wiem czy poza Uk gdzies jeszcze maja tak chore podejscie do ciazy.Chetnie poczytam te badania. Bo ja nie znam zadnych.
A w wielu krajach np UK nie robia badan do 12tc bo ciaze uznaja dopiero po 12tc.
Moja kolezanka miala poronienie za poronieniem i nikt w UK jej glupiego progesteronu nie chcial przepisac bo do 12tc tam nikt ciazy nie pomaga.
Ja miałam anty, okres monitoring i oD 3 dc zastrzyki ale to do stymulacji. A transfer mialam na sztucznym to okres monitoring i tabsy estrodem od 2dc.Mam pytanie, mam zamiar wrocic do kliniki po rodzenstwo. Dzis zaczynam tabsy i tak, jak mi sie skoncza to od razu dostane zastrzyki czy jest jeszcze okres w miedzyczasie?
Poprzednio mialam sztuczna menopauze przez 3 miesiace wiec.nie bardzo wiem jk to dziala na tabletkach anty.
Dzieki za pomoc.