Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Butelka dziennie, w głowie zaszumi, wieczorem chłopa wykorzystać i bach bach, dwie kreseczkiJa też za czerwonym nie przepadam bo jest za ciężkie no ale skoro ma pomóc to mogę pić nawet butelkę dziennie![]()
Hehe więcej nie wypije bo za czerwonym nie przepadam bo jest dla mnie za ciężkie wolę białe. A że gustuje tylko w wytrawnych i polwytrawnych to czerwone niestety siada mi mocno na żołądek. Ale lampeczka dziennie spokozastosuje w tym cyklu.
Butelka dziennie, w głowie zaszumi, wieczorem chłopa wykorzystać i bach bach, dwie kreseczki![]()
Ths zmienia się bardzo ,kilka lat temu to zdecydowanie za dawnoSunshine83 witam i powodzenia życzę
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy![]()
DziękiThs zmienia się bardzo ,kilka lat temu to zdecydowanie za dawnoz witamin jak najbardziej te co piszesz ,kwas foliowy , a żelazo po prostu zbadaj robiąc badania
Dzięki
To znów kilka stowek pęknie na badania.
No niby tak aleee tsh, żelazo, progesteron, morfologia, grupa i już 200 zł. Ale trudnoZ tego co kojarzę to TSH nie jest takie drogie, ja płaciłam coś w okolicach 20 zł.