• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania 2019!

reklama
Hehe więcej nie wypije bo za czerwonym nie przepadam bo jest dla mnie za ciężkie wolę białe. A że gustuje tylko w wytrawnych i polwytrawnych to czerwone niestety siada mi mocno na żołądek. Ale lampeczka dziennie spoko :D zastosuje w tym cyklu.

Jakbym siebie słyszała - miesiąc temu nie znosiłam czerwonego wina, piłam tylko i wyłącznie białe. Teraz bardzo lubię czerwone wino :-D

Butelka dziennie, w głowie zaszumi, wieczorem chłopa wykorzystać i bach bach, dwie kreseczki :D

Ja mojemu nie pozwalałam za bardzo pić, żeby był w stanie umożliwiającym wykorzystanie :-D

Sunshine83 witam i powodzenia życzę :)
Fado123, mówisz, że koniecznie tsh zrobić ale jeśli robiłam kilka lat temu i było w normie to czy muszę? Zresztą nie mialam nigdy problemów z tarczycą. A jeśli chodzi o witaminy? Które warto suplementowac? Czytałam, że Wit D i b12, magnez. Żelazo nie zawsze warto bo można przedawkowac i zrobić sobie krzywe. Jestem na diecie wegetariańskiej więc trochę się obawiam, że mogę mieć jakieś niedobory ale żeby poziom każdej Wit sprawdzić to trzeba mieć kupę kasy :(
Ths zmienia się bardzo ,kilka lat temu to zdecydowanie za dawno;) z witamin jak najbardziej te co piszesz ,kwas foliowy , a żelazo po prostu zbadaj robiąc badania

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry