Najeczka
Fanka BB :)
Ale czego nie rozumiesz?Tylko co to może oznaczać nie rozumiem kompletnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czego nie rozumiesz?Tylko co to może oznaczać nie rozumiem kompletnie
Ja mam różnicę 2 tyg lekarz.mowil że nie mam patrzeć na to kiedy miałam owulacje tylkopatrzeć na to co teraz jest , cykle co 28,30Nie wyświetla mi zdjęcia dobrze, ale czy te cm to nie sam rozmiar pęcherzyka?
Moja ciąża jest młodsza równo 7dni. Powinnam dziś mieć 8/1 a mam 7/1. Tydzień to granica normy. Tyle że ja mam cykle 31dni
Spokojnie, i dwa tygodnie różnicy się zdarzają i wszystko jest ok. Być może po prostu owulacja wypadła później. Teraz pozostaje czekać na kolejną wizytę - na zarodek i serduszkoJa mam różnicę 2 tyg lekarz.mowil że nie mam patrzeć na to kiedy miałam owulacje tylkopatrzeć na to co teraz jest , cykle co 28,30
Robiłam już 4 razy haha zaczynałam od 48 , teraz mam około 6000 i dobrze przyrastaSpokojnie, i dwa tygodnie różnicy się zdarzają i wszystko jest ok. Być może po prostu owulacja wypadła później. Teraz pozostaje czekać na kolejną wizytę - na zarodek i serduszkojak się niepokoisz to zrób betę choćby 2 razy co 48h żeby sprawdzić czy prawidłowo wzrasta
Nie rośnie jeśli się ciąża nie rozwija. Beta niestety poronienia nie przewidzi. Poronienia zbyt szybko się dzieją, zwykle to jest moment.Robiłam już 4 razy haha zaczynałam od 48 , teraz mam około 6000 i dobrze przyrasta
. A zawsze tak jest że jak ma dojść do poronienia to beta np nie rośnie ?
Nie mam pojęcia. U mnie pecherzyk miał 8mm w 5+2. Ciałka żółtego nawet nie miałam zmierzonegoA jak ja mam pęcherzyk (GS) 0,71 cm a ciałko żółte (YS) 0,33 cm to jaki tydzień ciąży jest? Bo mi ginekolog nie określił.
Nie mam pojęcia. U mnie pecherzyk miał 8mm w 5+2. Ciałka żółtego nawet nie miałam zmierzonego
TakA 0,71cm to nie po prostu 7.1 mm? [emoji85]