reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

A w pierwszym cyklu po poronieniu tez tak było?
Ja działam drugi cykl z testami owu, ale chyba dam sobie spokój, bo tylko od nich głupieje. Gdyby nie one, to byłabym przekonana, że plamienie było owulacją. Testy to wykluczają. A że i tak mojego męża większość czasu nie ma, a jak jest to korzystamy non stop[emoji85], to chyba nie ma sensu się tymi testami stresować

W pierwszym cyklu nie robiłam, byłam w 10dc u lekarza i miałam pęcherzyk owulacyjny 20mm ale nie wiem czy pękł ani nic bo byłam tylko kontrolnie po poronieniu wiec średnio mnie to interesowało. Dostałam miesiączkę w 23dc. Teraz chciałam sobie posprawdzać bo od następnego cyklu chcemy się już starać znowu :)

reklama
@RoseGold moim zdaniem też ten z 20dc wygląda na pozytyw.

Mój mały chodzi spać ok 21 max 21. 30 ale id 20.30 już jest w łóżku. A na wakacje to szalał nawet do 23
Skoro uważacie, że 20dc był pozytyw to tak też wpisałam w aplikacje. Aplikacja wydluzyla mi cykl do 36 dni. W sumie dobrze, że testy robiłam, przynajmniej nie będę się nakręcać, że spóźniająca się @ to ciąża [emoji14]

Skoro uważacie, że 20dc był pozytyw to tak też wpisałam w aplikacje. Aplikacja wydluzyla mi cykl do 36 dni. W sumie dobrze, że testy robiłam, przynajmniej nie będę się nakręcać, że spóźniająca się @ to ciąża [emoji14]
Jak na moje to żaden nie jest pozytywny, a te prawie pozytywne nie wiem czy można traktować jako pozytywne, bo sa prawie tak ciemne, raczej nie [emoji849] od kiedy robisz te testy? Może owu była wcześniej niż zaczęłaś robić testy?

Jak na moje to żaden nie jest pozytywny, a te prawie pozytywne nie wiem czy można traktować jako pozytywne, bo sa prawie tak ciemne, raczej nie [emoji849] od kiedy robisz te testy? Może owu była wcześniej niż zaczęłaś robić testy?
Wg mnie one też są tylko "prawie tak ciemne", ale dziewczyny widziały dużo więcej testów w życiu niż ja, wiec ufam im :D
Robiłam od 13 dc, owu mam zazwyczaj 16/17 dc.

U mnie było tak. Z tym że mój cykl to 26dni
received_2342299012670143.jpeg

reklama
No w zeszłym miesiącu ewidentnie pozytywny to był. A teraz nie wiem, albo te testy wadliwe, albo owu była wcześniej [emoji848]

Do góry