reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej, hej witam się i ja. Rano zaprowadzilam Oliwiera a potem pojechałam do mojej byłej pracy do Sądu. Zobaczyć i pogadać z koleżankami. Na wydziale karnym pracowałam przed przedszkolem. Fajnie było ich zobaczyć.

Ja zawsze chodziłam zaraz z rana i siedziałam czasem ponad godzinę [emoji52] a ostatnio jak byłam odbierać wyniki grupy krwi o 11 to było puściutko, ani jednej osoby także teraz będę sobie chodzić trochę później [emoji6]

No to faktycznie to może kwestia godziny

Super chociaż będę miała towarzystwo pod tym mostem [emoji23][emoji23][emoji23]

Dla mnie też od razu poproszę miejsce kolo Was[emoji85]

Hej, hej witam się i ja. Rano zaprowadzilam Oliwiera a potem pojechałam do mojej byłej pracy do Sądu. Zobaczyć i pogadać z koleżankami. Na wydziale karnym pracowałam przed przedszkolem. Fajnie było ich zobaczyć.

Ale rozbieżność masz niezłą, wydział karny a teraz przedszkole :D

Witam się wieczorem, my juz po wizycie. W sumie myślałam, że młoda dostanie jakieś leki czy coś, a w sumie nic szczególnego się nie dowiedziałam. Testy miała zrobione na kilka produktów pokarmowych, nic nie wyszło i w sumie to tyle. Chodziło nam głównie o skierowanie na szczepienia w warunkach szpitalnych (młoda nie ma szczepień nawet z pierwszej doby życia, najpierw przez problemy kardiologiczne, później przez mnogie alergie), bo nasza dr rodzinna boi się podjąć wyzwanie szczepienia jej w przychodni, a dowiedziałam się tyle, ze jeśli nasza lekarka nie chce tego robić poza szpitalem, to po prostu musi dać skierowanie na oddział. I tyle.

Poza tym jestem przeszczęśliwa. Na powrocie naszego wyjazdu do Majalandu bodajże na Circle K wypiłam kawę z syropem kokosowym i się zakochałam. I od tamtej pory nie mogłam znaleźć nigdzie w sklepie takiego syropu. Aż do dzisiaj :D e drodze powrotnej zjechałam do biedronki i znalazłam w niej zestaw 4 syropów w tym kokosowy[emoji173] właśnie pije teraz kawę, chyba 5 dzisiaj[emoji85]
Aaaa i w biedronce -30% na artykuły szkolne. I kredki bambino w końcu dorwałam!

No to jest całkiem dobrze dla nas :))) dzięki za info ;P

Laski wy też dzisiaj czujecie się jak [emoji90][emoji90][emoji90]?
Masakra, jakaś, jeszcze muszę mojemu kolację zrobić A ledwo patrzę na oczy, przy czym przespałam ostatnie 2h. :/

reklama
Do góry