G
guest-1738525525
Gość
A powiedzcie mi bo. Dostałam te skierowanie na usg transwaginalne czyli wewnątrz wkładają mi. Kamerkę i czy lepiej poczekać aż będę miała @ i po czy jak bo nie znam. Się na tym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Usg transwaginalne to inaczej zwykle usg przezpochwowe takie jak ma każda z nas w ciąży robioneA powiedzcie mi bo. Dostałam te skierowanie na usg transwaginalne czyli wewnątrz wkładają mi. Kamerkę i czy lepiej poczekać aż będę miała @ i po czy jak bo nie znam. Się na tym
Usg transwaginalne to inaczej zwykle usg przezpochwowe takie jak ma każda z nas w ciąży robionenie ma tam kamerki tylko taka specjalna głowica. A odnosnie terminu to zależy w którym dniu cyklu lekarz zalecił ci wykonanie go. Zwykle jednak w przypadku badania jajników przed owulacją a nie przed @
![]()
Musisz to skonsultować z lekarzem ja znam tylko zalecenia ale nie wiem jak jest w twoim przypadku niestetyCzyli odrszu jak. Mi się skończy @ bo. Mam dostać jutro i nie wiedziałam. Czy już się umawiać bo nie wiem. Czy go jutro dostanę czy np za kilka dni
Taki śluz wskazuje na dni nieplodne i pojawia się zwykle przed miesiączka lub po owulacjiA wgl dziś jak byłam w łazience i załatwiam 2 znowu wyszedł ze mnie glut taki baaardzo kremisty i malutki to już 3 raz w tym. Miesiącu najpierw była galaretka potem tak trochę kremisty a teraz tak bardzo myślicie że mogło by mieć coś związanego z owu itp
Taki śluz wskazuje na dni nieplodne i pojawia się zwykle przed miesiączka lub po owulacji![]()
Zrób sobie najlepiej w okolicach owulachi, zobaczysz przy okazji czy pęcherzyk rośnie [emoji6]Dziękuję [emoji3531] a jeżeli chodzi o te usg to nie podał. Mi kiedy powinnam zrobić a resztę zapisała w których dniach cyklu
Zrób sobie najlepiej w okolicach owulachi, zobaczysz przy okazji czy pęcherzyk rośnie [emoji6]