Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przeczytałam Twój post i pobiegłam do apteki- już pierwsza tabletka zażyta, zostało 59ja przed ciążą suplementowałam mame dha premium+, wyczytałam na stronie PTG jakie skłądniki są niezbędne do prawidłowego rozwoju ciąży i łatwiejszego zającia w ciążę, skonsultowałam to ze swoim ginekologiem, który potwierdził tylko słuszność mojej decyzji. Jedna tabletka, która zawiera kwas foliowy, witaminę d3, kwasy dha, jod i magnez- czyli bogaty skład za przystępne pieniądze.
Radzę się nie nastawiać i nakręcać. To nie tabletki antykoncepcyjne, które działają od razu i po paru suplach nie wystrzelisz płodnością. One są po to, żeby uzupełnić pewne braki w organizmie a nie po to żeby doprowadzić do zapłodnienia... Na to wpływa wieeeeeeeele innych czynników, także i że strony mężczyzny. Więc ochłoń i na spokojnie, bo jak się nie uda raz, drugi, trzeci to się bardzo zawiedziesz.przeczytałam Twój post i pobiegłam do apteki- już pierwsza tabletka zażyta, zostało 59oby w końcu upragnione dwie kreseczki się pojawiły
![]()