anni
Fanka BB :)
Luka kochana - no widzisz... kazdy ma jakies tam zboczenia. Jeju co ja wypisuje. hehehe
Wiec,
Toast 2
kto proponuje toast 2. Kobietki?
Wiec,
Toast 2
kto proponuje toast 2. Kobietki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może dlatego, że piękne kobiety na ich widok płaczą, a gdy się zbliżają, zaczynają się trząść? I nikt ich nie lubiA propos wiecie napewno ze dentysci maja najwyzsza rate samobojstw na swiecie. Pewnie wiecie, ale czytalam niedawno artykul na ten temat. Sorki, ze to przytaczam. Tylko zastanawiam sie dlaczego? Czy wiecie Dlaczego?:-)
No ja to rozumiem świetnie, zawsze na mnie tacy działali. Im starszy tym lepszy, ale się małżonek napatoczył 9 lat temu i koniec z obcym oddziaływaniemu mnie pociąg raczej do starszyzny....oj potrafią oni nie tylko wyglądać![]()