reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Laura dziękuje za życzenia i składa je Adzie i Franiowi;-).
Kachasku witaj z powrotem :-)!
Anni ale fajne mieliście te masaże.

Dziewczyny czy i ja mogę sie przyłączyć do bibki? choc popijam tylko karmi czekoladowe. Esia mam ich wiecej więc jakby co to stawiam ;-).

reklama
Luka ale i tak dziękuję za dobre chęci :tak: Wiesz, mówię na niego "wujek leclerc" to mnie jak wujek traktuje - szlaban na alkohol na Święta :-D

Blanes ja to już 12,5 roku z jednym chłopem, to nawet ci z boiska budzą zainteresowanie ;-):-D

Kotek prześlij mi chociaż z 0,25 promila, plizzz... :-)

Ja obszukałam i nic! Nie ma mojej pierwszej miłości. Szkoda bo normalnie bym z łóżka nie wypuściła!!!! Ale to były fajne czasy, a miłość platoniczna. Do tej pory pamiętam ten prawie dziecięcy erotyzm, kiedy delikatnie całował moją szyję na majówce z manamem. Ach.... wszystko w sferze domysłu.... piękne!

Sluchajcie. Rok temu nooo moze juz ponad rok (jak jeszcze nie bylam z moim obecnym) bylam w Cieszynie - pierwszy raz od 10 lat skad pochodze i ponewaz wiem ze w PL maja dobrych dentystow a moje zeby to koszmar... pytam babcie .. bo babcia wie wszystko o jakiegos dobrego.

A ona mi mowi, na drugi dzien ze juz mi zadzwonila i zrobila wizyte - rozumiecie, babci sie nudzi. No i mowi gdzie ma gabinet. Ja z jakimis 5 zebami do leczenia, jade...
W poczekalni slysze glos z gabinetu jakby znajomy.. No cholercia cos mi tak dzwoni nie wiem co.. Skad ja znam ten glos.. Jezu Mariaaa otwiera drzwi nie kto inny jak moja dawna milosc z licum i MOJ PIERWSZYYYYYY... Zostal dentysta...

Zamiast robic zeby poszlismy na kawe... rozumiecie. Nei moglam poprostu.:-D pokazac mu moje 5 dziur... no nie dalo rady. Skonczylo sie randka, ale tylko jedna. hehehe

hehehe, ale jaja babeczki :-)
Zanim usiadłam do kompa otworzyłam se pifffwko i czytając Was to się rozmarzyłam. Oj bo doła dziś złapałam, pokłóciłam się z M... i strasznie mnie dziś głowa boli, nic nie pomaga.
Ale nadrobiłam wątek i teraz mam rogala na buzi... i Karolka dostanie dziś w nocy mleko z butli a nie % z cyca :-D

Ach te masarze :-)

No to zdrówko

Kachasek, fajnie że już jezzzdeś :)

Blanes no rozmarzyłam się... Też miałam taką platoniczną (i to mało monogamicznie ;-)) ale tu nawet pocałunku nie było... Do dziś nie wiem - żałować czy nie...

anni ja rżę... :-D

reklama
Do góry