reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Czesc laseczki

K_asiu bardzo mi przykro.

Kszatalt_zapachu bedzie dobrze, moze za szybko zatestowalas.

Majeczka02 wkoncu sie uda.

Wszystkim zycze milego dnia.

reklama
Sorki że kopiuję wszędzie to samo ale nie chcę nikogo ominąć.
Życzonka dla staraczek ode mnie:
Dzień Wigilii już nadchodzi
więc dziecię co leży w żłobie
niech zechce zesłać ci nadzieję
na niemowlę w twoim ciele.
Na bobaska różowego
tak małego, przecudnego.
By nadzieja w tobie tląca
przemieniła sie w śpiącego brzdąca…
Odrzuć smutki, łzy i żale
i uśmiechnij się do dzieciątka wspaniale.
A w nagrodę boże dziecię
ześle twoje własne dziecię…

No to ja tez sie dolaczam do zyczen:

Niech ten szczególny czas Świąt Bożego Narodzenia będzie dla Was

okazją do spędzenia miłych chwil w gronie najbliższych w atmosferze

pełnej miłości i wzajemnej życzliwości a Nowy Rok,

by stał się czasem spełnionych marzeń i nadziei

Czesc dziewczyny!
U mnie @ nadal nie ma... :) Jutro chyba kupie test żeby w Wigilie rano zrobic. No zobaczymy. Az się dziwię, że mogło sie ot tak za pierwszym razem udac...

Pozdrawiam Was Wszystkie i wracam do przedświątecznych porządków.

Czesc dziewczyny!
U mnie @ nadal nie ma... :) Jutro chyba kupie test żeby w Wigilie rano zrobic. No zobaczymy. Az się dziwię, że mogło sie ot tak za pierwszym razem udac...

Pozdrawiam Was Wszystkie i wracam do przedświątecznych porządków.

:-D:-D:-DKciuki zacisniete, moze za szybko zrobilas test.

142.gif

WESOLYCH SWIAT

Marzeń, o które warto walczyć,radości, którymi warto się dzielić,przyjaciół z którymi warto być i nadziei bez której nie da się żyć.WESOŁYCH ŚWIĄT

Gdy pierwsza gwiazdka na niebie zabłyśnie,
Niech Cię aniołek ode mnie uściśnie.
Na wigilijnym stole opłatek położy
I w moim imieniu życzenia Ci złoży.

140.gif

259.jpg

reklama
Życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt i żeby w następne każda z nas juz miała po Dzieciątku...., bo chyba tylko Dzieci, dla nas, zwykłych zjadaczy chleba, są cudownym dowodem na to- że Bóg istnieje...

Ksztalt_zapachu przykro mi, ale pewnie następnym razem się uda...
Dorotko widzę, że ty też testujesz, a jak tam pozostałe staraczki.... pusto tutaj, to pewnie :zawstydzona/y:...., ale taki nastrojowy czas (miejmy nadzieję, że będzie owocny)....
u mnie też za jakis tydzień sprawa się wyjaśni, choć boję się, że i tym razem się nie uda..., do @ jest zawsze troszke nadziei, a jak już przyjdzie @ robi się, że mnie straszna Cholera, a im dłużej się staram to czuję, że robię się co raz gorsza i złośliwa dla otoczenia...

Do góry