reklama
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Też tak myślęTrzymamy :-) oj żebyś wiedziała jak urodziłam córkę to wolalam położna bo nie wiedziałam jak jej zmienic pieluszke. Chłopcy są latwiejsi w obsludze tak mi się wydaje![]()
5dc a ja już zapomniałam o @ Dziwna sprawa.
Castagnusa jednak jeszcze nie wzięłam bo te moje cykle są niby ok a czytałam tu, że można nieźle namieszać.
Te wszystkie lukrecje i inne palmetto nie skraca @ ?
Tak samo myślałam jak się dowiedziałam że będzie corka, jak to ogarnąć, ale nie ma filozofii, dostałam instrukcję od mamy dziewczynki i nie miałyśmy żadnych problemów.Też tak myślęI podejrzewam, że jeśli jednak trzecia będzie córa to też poproszę instrukcje obsługi
5dc a ja już zapomniałam o @ Dziwna sprawa.
Castagnusa jednak jeszcze nie wzięłam bo te moje cykle są niby ok a czytałam tu, że można nieźle namieszać.
Te wszystkie lukrecje i inne palmetto nie skraca @ ?
Najlepsze że przez pierwsze dwa dni zmieniał pieluszki moj mąż
U
użytkownik 192
Gość
Dziewczyny przepraszam ze Wam wchodzę w wątek ale chciałam spytać czy może któraś z Was zaszła w ciąże trzy dni przed owu? Tzn czy ze starań trzy dni przed wyszła ciąża? Wiem, ze tak może być ale chciałam spytać czy jest tu któraś z Was u której tak było?
Mam koleżankę, która zaszła w ciąże ze stosunki cztery dni przed. Dla mnie to jakies takie nierealne.
Mam koleżankę, która zaszła w ciąże ze stosunki cztery dni przed. Dla mnie to jakies takie nierealne.
Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Zdarza się i to nierzadkoDziewczyny przepraszam ze Wam wchodzę w wątek ale chciałam spytać czy może któraś z Was zaszła w ciąże trzy dni przed owu? Tzn czy ze starań trzy dni przed wyszła ciąża? Wiem, ze tak może być ale chciałam spytać czy jest tu któraś z Was u której tak było?
Realne, realne mam 10 miesięczną córkę z co najmniej 3 dni przed.Dziewczyny przepraszam ze Wam wchodzę w wątek ale chciałam spytać czy może któraś z Was zaszła w ciąże trzy dni przed owu? Tzn czy ze starań trzy dni przed wyszła ciąża? Wiem, ze tak może być ale chciałam spytać czy jest tu któraś z Was u której tak było?
U
użytkownik 192
Gość
No właśnie, oby dziewczynkowo jak już coś.Zdarza się i to nierzadkoTak dziewczynkowo
![]()
Dziękuję za odpowiedz.
U
użytkownik 192
Gość
No właśnie u mnie będzie dokładnie trzy dni przed. Ostatni raz był w czwartek wieczór a dzisiaj owu. Wczoraj nie było jak. Zreszta jestem po dwóch biochemicznych z rzędu i jak się nie uda to przynajmniej organizm odpocznie. Zobaczymy za dwa tygodnie.Realne, realne mam 10 miesięczną córkę z co najmniej 3 dni przed.
Dzięki. Tez bym chciała córkę, mam dwóch synów.
reklama
Szansę są, też mam 2 synów i teraz córcia się udała.No właśnie u mnie będzie dokładnie trzy dni przed. Ostatni raz był w czwartek wieczór a dzisiaj owu. Wczoraj nie było jak. Zreszta jestem po dwóch biochemicznych z rzędu i jak się nie uda to przynajmniej organizm odpocznie. Zobaczymy za dwa tygodnie.
Dzięki. Tez bym chciała córkę, mam dwóch synów.
Podziel się: