reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Hej dziewczyny [emoji4] ja zaczynam 4 dzień pod rząd z dobrym samopoczuciem od rana, aż niemożliwe [emoji16] jaram się jak głupia, już zapomniałam jak to jest wstać normalnie z łóżka [emoji23]
A u mnie dziewczyny zaczął się potop [emoji16]
O nieee, a tak wierzyłam, że @ już nie zobaczysz [emoji26] oby ten cykl był tym szczęśliwym! [emoji110]

@nikolka1203 trzymam kciuki za te badania [emoji110] daj znać jak będziesz po, ale na pewno będzie wszystko dobrze [emoji8]

Oto moje cuda. Nie są identyczne jak na zdjęciu z wczoraj ale też piękne.
received_746069935806802.jpeg

Będzie wszystko dobrze. Wiem łatwo się mówi ja też się stresuje. Jesteś w ciąży to się stresuje z, urodzisz dalej się stresuje z. Martwisz przy każdej chorobie przy każdym katarze. Taki nasz los zawsze się martwimy ale Staraj się myśleć pozytywnie. Trzymam kciuki i daj koniecznie znać.

Jak zrobisz pokaż pazurki [emoji7]
Nie lubię załatwiania w urzędach spraw to tak długo idzie. Oni mają czas przynajmniej tu w PL
Dziewczyny dziś zaczynamy 14 tydzień :D melduję że po badaniu wszystko dobrze, badał mnie specjalnie inny lekarz dla pewności i się cieszę.
Kość nosowa jest, NT 1,2 CRL 6.8 i doktor powiedział że mamy zdrową dziewczynkę więc już potwierdzone w sumie :D

Dziewczyny dziś zaczynamy 14 tydzień :D melduję że po badaniu wszystko dobrze, badał mnie specjalnie inny lekarz dla pewności i się cieszę.
Kość nosowa jest, NT 1,2 CRL 6.8 i doktor powiedział że mamy zdrową dziewczynkę więc już potwierdzone w sumie :D
Ale super [emoji7][emoji7][emoji7] cudownie, że wszystko ok, no i że dziewczynka [emoji4]

reklama
Oto moje cuda. Nie są identyczne jak na zdjęciu z wczoraj ale też piękne. Zobacz załącznik 1035290
Paznokcie piękne!

Super[emoji173]️ super ze wszystko ok i ze sie uspokoiłas :)

Do góry