Apola
Fanka BB :)
Myśle ze co klinika i lekarz to opiniaJa mialam 3 dniowy zarodek podany embrioglue i transfer udany![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśle ze co klinika i lekarz to opiniaJa mialam 3 dniowy zarodek podany embrioglue i transfer udany![]()
Trzymam kciuki za blastkiMy właśnie też czekamy na blastusie. Do czwartku. Oby wszystko poszło jak należy. Pewnie też się zdecydujemy na tą opcję. Kiedy będziesz testowac? Trzymam mocno kciuki [emoji173][emoji110]
Przyznam ze to trudniejsze niż myślałam i mimo instrukcji trwało to długo ale mam jedna czapkęI zrobiłaś jakaś ? Hahhahah
Po moim ostatnim udanym transferze 4 lata temu zrobiłam sikanego w 9ym dniu. Wyszła słaba kreska. Na 10 dzień byłam na becie. Wyszło 162. Tym razem zrobię podobnie. To czekanie najgorsze i myślenie czy jest dobrze czy nie. Ja dostałam olropnych boli brzucha wtedy. Lekarz uspokajal, że to dobry znak. I tak się stało. Życzę powodzenia ż całego serducha [emoji173][emoji173][emoji173]Trzymam kciuki za blastki [emoji110][emoji110] według procedury powinnam w 12 dniu po ale planuje za 9 bo chyba dłużej nie wytrzymam [emoji3526]
[emoji110][emoji110][emoji110]Dziewczyny ja właśnie wracam po transferze do domu. Wszystko brzebieglo bardzo sprawnie. Przed wizyta u Dr potem zabieg i 30 min odpoczynku. Mąż jedzie ostrożnie cały zestresowany [emoji3526]. Teraz zostaje czekać i uzbroić się w cierpliwość [emoji3526]
Brawo TyPrzyznam ze to trudniejsze niż myślałam i mimo instrukcji trwało to długo ale mam jedna czapkę![]()
Trzymam kciuki!!! Będzie się działo!!!My juz po wizycieendometrium dzis 8mm. Zostalam obstawiona lekami, mam je zaczac brac od czwartku i za tydzien we wtorek 29.10 transfer!!! Jejku, jakie to emocje!!
My już też wracamy po transferzeDziewczyny ja właśnie wracam po transferze do domu. Wszystko brzebieglo bardzo sprawnie. Przed wizyta u Dr potem zabieg i 30 min odpoczynku. Mąż jedzie ostrożnie cały zestresowany ☺. Teraz zostaje czekać i uzbroić się w cierpliwość ☺