Vingaa
Fanka BB :)
[GROUP=][/GROUP]
Listopadówki !A z jakiego miesiaca byly dzieci w 2014 roku? Ja rowniez bylam na podobnym w 2014.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Listopadówki !A z jakiego miesiaca byly dzieci w 2014 roku? Ja rowniez bylam na podobnym w 2014.
No właśnie tak obstawiam że owulacja się przesunela ale mina lekarza mnie strasznie wystrsszyla a jest bardzo dobrym fachowcem więc nie mam podstaw aby mu nie wierzyć. Szczęśliwie doprowadził ciąże z córką do rozwiązania już nawet w 23 tyg obstawial córkę i nie pomylił się potem to poronienie serduszko przestało bić na przełomie 7.5 tyg a poronilam w domu w 9 tyg. Masakrycznie uczucie. Przed córka miałam puste jajo płodów wcześniej był syn szczęśliwe donoszony i przed nim też poronienie 6 tydzień. Więc masakra u mnieHej rozumiem Cię, bo również w czerwcu tego roku poronilam. Myślę że nie powinnas panikowac. Beta ładnie przyrosla a lekarze mogą się mylić nawet o 2 tyg na początku ciążynasze owulacje to wielka zagadka dla lekarzy, ponieważ każda z nas nie ma jej książkowo. Ja teraz jestem w 8tyg. i pomimo że jest serduszko i wszystko dobrze wygląda również się martwię, ale lekarz powiedział że stres bardzo źle wpływa na dzidzie.
Niestety poronienia teraz to plaga. U mnie serduszko obumarlo w 8tyg. A zostali to wykryte dopiero w 12. Chodziłam z martwym plodem 4 tygodnie (bez żadnych złych objawów). Dopiero na wizycie kontrolnej się dowiedziałam że serduszko nie bije i że się zapalenie robi. Skończyło się i tak na zabiegu.No właśnie tak obstawiam że owulacja się przesunela ale mina lekarza mnie strasznie wystrsszyla a jest bardzo dobrym fachowcem więc nie mam podstaw aby mu nie wierzyć. Szczęśliwie doprowadził ciąże z córką do rozwiązania już nawet w 23 tyg obstawial córkę i nie pomylił się potem to poronienie serduszko przestało bić na przełomie 7.5 tyg a poronilam w domu w 9 tyg. Masakrycznie uczucie. Przed córka miałam puste jajo płodów wcześniej był syn szczęśliwe donoszony i przed nim też poronienie 6 tydzień. Więc masakra u mnie![]()
Z dostępem do lekarza nie mam problemu, tylko że teraz nie ma sensu lecieć do lekarza bo ciąża jest za młoda, i tak nic pewnego mi nie powie a 15 listopada będę już w 8 tygodniu to powinno bić serduszko.A nie możesz się szybciej dostać czy nie chcesz? Mieszkasz w jakiejś dużej miejscowości? Ja nie mogłam wytrzymać żeby 2 tyg. Czekać na wizytę i jeucalan prywatnie 100km dalej.
Noo całkiem możliwea ja sobie sama robię, wiec po wyjściu ze szpitala na pewno czym prędzej opękam zestaw ręce + stopy [emoji1787] ale zajmuje mi to ze dwie godziny i jeszcze z tym brzuchem pociążowym zrobić stopy... to będzie widok [emoji1787][emoji1787]
No ja dzisiaj wyjątkowo, musiałam sięgnąć po paracetamol który i tak niewiele dal. Bardzo mnie głowa bolała.A czy macie problemy z silnymi migrenami?
Jak sobie radzisz? Mi lekarz pozwolił przy ataku gdzie mam wymioty wziąć sumatryptan. Ale się boję.. Niby jets bezpieczny w 1 trymestrze ale nadal to silny lek..