reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ktoś pytał... Nie miałam za bardzo czasu pisać, ale w środę 23.10 o godz 4.51 zostałam mamą cudownego chłopca. Hubert dostał 10 pkt, 56cm i 3420g. Jak nie dostanie żółtaczki to w sobotę wychodzimy
Super, gratulacje!!!

Hej laski. To mnie rewelacje z niedziałajacym forum ominely, póki co nic się nie zawiesza itp. Dzisiaj miałam ostatnie jazdy po mieście. W poniedziałek plac, we wtorek egzamin :D

Skończyłam dziś brać clo, muszę umówić się na środę na monitoring;) miałam kupić testy owu ale chyba w tym cyklu zrezygnuje, monitoring prawdę powie :)
Super, ze juz wszystko idzie do konca z prawkiem :D mi ogólnie od pierwszych godzin kursu do egzaminu minęło 5 lat[emoji23] jak sie czujesz przygotowana?

Mów mi tak jeszcze to wykielkuja mi skrzydła [emoji23][emoji23]
Niech działają, niech działają, niech coś w końcu kurka działa [emoji16]
Niech działają i my tez zaciskamy kciuki, zeby tak było :)

Nie nie przeżył zbity doszczętnie. Ale miałam ubezpieczenie więc przysla nowy . Szczęście w nieszczęściu Młoda mi położyła na narzuta A nie zauwazylam i z 4 piętra nie chciał się nauczyć latać
No ja tez niby miałam ubezpieczenie, ale maksymalne odszkodowanie to 1000zl[emoji23][emoji23][emoji23] wlasnie przelali mi na konto[emoji23]

Witam i ja z rana,
Ponockowo.
Ale humor dobry [emoji16]
28dc, @ brak. Zdążę z lekami [emoji106]
Super, ze kolejny cykl jest "ogarnięty". Czuję, ze teraz to juz u Ciebie z górki pojdzie :D

reklama
Hej [emoji7] piątek, piąteczek, piatunio [emoji23]

Umówiłam się na rozmowę z dyrektorem na poniedziałek na 8.30. Dziś czeka mnie pranie, sprzątanie [emoji23] chciałam sobie zrobić pazury tym nowym żelem. Dziś po południu do znajomych idziemy. A jutro drudzy znajomi wpadają do nas. Taki weekend. Ale dość mam siedzenia w domu.

Super, gratulacje!!!

Super, ze juz wszystko idzie do konca z prawkiem :D mi ogólnie od pierwszych godzin kursu do egzaminu minęło 5 lat[emoji23] jak sie czujesz przygotowana?

Niech działają i my tez zaciskamy kciuki, zeby tak było :)

No ja tez niby miałam ubezpieczenie, ale maksymalne odszkodowanie to 1000zl[emoji23][emoji23][emoji23] wlasnie przelali mi na konto[emoji23]

Super, ze kolejny cykl jest "ogarnięty". Czuję, ze teraz to juz u Ciebie z górki pojdzie :D
No ja miałam w zapisie że do wartości telefonu. Ale często w ubezpieczenie domow jest zniszczenie sprzetu. Sprawdź może u tu by się udało

Dzien dobry w piątek :)

To takie przyjemne, kiedy w piątek rano pomagam babci ogarnąć dzieci do szkoły i przedszkola, babcia je zawozi (tak, wiem, ustawiłam sie, ale to dlatego, ze ja nie mam powera rano sie malować jak mam wolne, a dziecko młodsze mnie krytykuje, gdy ide bez makijażu ja odprowadzić), a ja na luzie robię sobie kawkę, sączę ją i Wam odpisuje. Nie muszę szaleć, leciec na pociąg[emoji16] cudownie[emoji16]

Mimo wszystko Grafik mam dzis dość napięty, musze odebrać telefon z serwisu, zajechać po pelet, do papierniczego obłożyć córce książki w okładki, pozniej pociągiem podjadę do Szczecina, zeby o 18 odebrać samochod. A o 23 kino[emoji173]️

Miłego piątku!

Dzien dobry w piątek :)

To takie przyjemne, kiedy w piątek rano pomagam babci ogarnąć dzieci do szkoły i przedszkola, babcia je zawozi (tak, wiem, ustawiłam sie, ale to dlatego, ze ja nie mam powera rano sie malować jak mam wolne, a dziecko młodsze mnie krytykuje, gdy ide bez makijażu ja odprowadzić), a ja na luzie robię sobie kawkę, sączę ją i Wam odpisuje. Nie muszę szaleć, leciec na pociąg[emoji16] cudownie[emoji16]

Mimo wszystko Grafik mam dzis dość napięty, musze odebrać telefon z serwisu, zajechać po pelet, do papierniczego obłożyć córce książki w okładki, pozniej pociągiem podjadę do Szczecina, zeby o 18 odebrać samochod. A o 23 kino[emoji173]️

Miłego piątku!
I dobrze, korzystaj jeśli masz taką okazję. Jak babcia chce pomagać niech pomaga [emoji16]

Co do ubezpieczenia to my mamy mieszkanie w PZU i tam jest opcja ze sprzęty i szkło w domu można też ubezpieczyć, sprzęt jako ten agd i ten "lyzny" typu telefon, laptop

A co do @, to jak zwykle wyglada to u mnie tak, ze mam 3 dni mega intensywnego krwawienia, pozniej ze dwa dni duzo lżej, następnie dwa dni przerwy i znów 1-2 dni krwawienia. Czyli krwawić potrafie do 10 dnia cyklu. Zaczynam sie zastanawiać, czy jednak nie powinnam czegos z tym zrobic, jest to ogólnie irytujące :/

@MartaSx własne tez mam zamiar dzisiaj zrobic paznokcie, mam nadzieje, ze zdążę :D moze odtworzę, to co @młoda1994 któregoś razu podesłała
IMG_5245.jpg

I dobrze, korzystaj jeśli masz taką okazję. Jak babcia chce pomagać niech pomaga [emoji16]

Co do ubezpieczenia to my mamy mieszkanie w PZU i tam jest opcja ze sprzęty i szkło w domu można też ubezpieczyć, sprzęt jako ten agd i ten "lyzny" typu telefon, laptop

Ja kiedys na pewno takie miałam, jak sama ubezpieczałam dom, ale teraz mam ubezpieczenie z kredytu hipotecznego jakby :p tzn cos co bank zaproponował. Nawet nie wiem, gdzie mam papiery :o

Hej dziewczyny [emoji6] ja dziś już nie mogę dospać z podekscytowania, bo dostaję synka znajomych na cały weekend [emoji4] uwielbiam tego malucha, a on uwielbia nas [emoji3059] muszę tylko jechać po zakupy, bo na bank zażyczy sobie schabowe [emoji16] ale póki mnie pies nie wyczuł, że już nie śpię to ani mi się śni wstawać z łóżka [emoji23]

@MartaSx trzymam kciuki za rozmowę z dyrektorem [emoji16] jesteś naszą forumową wojowniczką [emoji16] i bardzo dobrze, trzeba walczyć o dobro dziecka
@Isasza4444 super, że u Ciebie się reguluje wszystko [emoji3059] teraz to już z górki
@RoseGold ale się dobrze ustawiłaś [emoji16] taka to pożyje! Ale do kina o tej godzinie to bym poszła chyba tylko się wyspać [emoji23]

Miłego dnia wszystkim [emoji4]

reklama
Mów mi tak jeszcze to wykielkuja mi skrzydła [emoji23][emoji23]
Niech działają, niech działają, niech coś w końcu kurka działa [emoji16]
[emoji23][emoji23] Widać że działają najważniejsze że nie ma plamien juz. A jak sprawa wygląda u ciebie dzisiaj?

Ja jestem już głupia z tego wszystkiego wczoraj dość mocno mi spadła temperatura a dzisiaj wzrosła z 36.08 aż do 36.52 poniżej wstawiam swój wykres temperatur. Tu gdzie wskazał mi owu 23dc to miałam temperaturę zafalszowana bo nie spałam cała noc.
Screenshot_20191025_101313_org.iggymedia.periodtracker.jpeg

Do góry