KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dziewczyny a spicie na brzuchu? Ja w pierwszej ciąży spałam do końca, dzień przed porodem jeszcze a w tej nie mogę.. Jakoś mnie ciśnie dziwnie [emoji85]
Ja śpię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny a spicie na brzuchu? Ja w pierwszej ciąży spałam do końca, dzień przed porodem jeszcze a w tej nie mogę.. Jakoś mnie ciśnie dziwnie [emoji85]
Mi do końca 4 mca nic nie było widać ale też miałam taką ładną piłkęw 9 mcu wyglądałam jak niektóre w 5
![]()
Noooo mega. Niedawno 12 cm pływało mi w brzuchu a teraz robi awanturę w sklepie [emoji1787]W takim razie razem byłyśmy na tym forum [emoji846] mam synka z października 2017 i jestem na tym forum i na fb tez [emoji846] jak ten czas szybko leci [emoji23]
To tak jak ja[emoji6] tylko mysle, ze 3 ciaza w stosunkowo krotkim czasie moze sprawic, ze miesnie brzucha sa oslabione i brzuch moze byc wiekszy/szybciej widoczny.Ja tez miałam bardzo ładny brzuch. Choć sama nie jestem jakaś szczupła to do końca trzymałam fason![]()
Mam niestety ta samą przypadłość, nawet zaczęłam się obawiać że coś złego się dzieje bo nigdy tak często biegunek nie miewałam, tłumaczę to sobie trochę tym że jem owoce i warzywa w ogromnej ilości bo tylko to jem że smakiem. A mięso oj na samą myśl mnie mdli.Kochane wiele z Was pisało o pojawiających się zaparciach. A czy któraś z Was, tak jak ja, ma odwrotny problem? Ogólnie zawsze często chodziłam do toalety i teraz to się nie zmieniło i co któryś dzień zdarza się lekka biegunka [emoji849] Kto też tak ma, łapka w górę...
A poza tym powoli po 8 tygodniach wraca mi chęć do mięsa, przynajmniej będę miała trochę bardziej rozbudowane menu.
Noooo mega. Niedawno 12 cm pływało mi w brzuchu a teraz robi awanturę w sklepie [emoji1787]
Ja się staram nie podnosić i poprostu kucam i przytulam. Czasem trzeba, wiadomoU nas w sklepie jest płac zabaw i chowanie się i uciekanie. Mega frajdę z tego sobie robi. Teraz ciężki czas będzie kiedy teoretycznie nie można ciężkiego nosić a tu taki klocek 15 kg i jeszcze do tego wiercący się[emoji85]
Właśnie czy wy tez patrzycie na to żeby nie podnosić ciężkiego. Bo przy dwu latku nie da się żeby go nie podnosić [emoji85]
Ja w drugiej ciazy do konca starszaka nosilam, ale u mnie obie ciaze bezproblemowe. Mam nadzieje, ze ta tez taka bedzie, bo mam co nosic[emoji85]U nas w sklepie jest płac zabaw i chowanie się i uciekanie. Mega frajdę z tego sobie robi. Teraz ciężki czas będzie kiedy teoretycznie nie można ciężkiego nosić a tu taki klocek 15 kg i jeszcze do tego wiercący się[emoji85]
Właśnie czy wy tez patrzycie na to żeby nie podnosić ciężkiego. Bo przy dwu latku nie da się żeby go nie podnosić [emoji85]