Daraa_94
Fanka BB :)
Teraz od tego cyklu, w tamtym robiłam testy i wyszedł 24 dc, moje cykle nie są zbyt regularne także wszystko możliwe [emoji2368]
Aha. A mierzysz regularnie tak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Aha. A mierzysz regularnie tak?
ja Smerfetka przez ok tydzien na brazowo plamilamWłaśnie powiedzial zebym sprawdzila pojutrze bete i wtedy mi powie kiedy podejsc do niego na usg.
Plamienia mam olac
No tak wspominałaś że masz nieregularne. Uciążliwe są te nieregularne okresy coś o tym wiem. Przy nieregularnych cyklach polecam robić testy od pierwszego dnia po miesiączce aż do pozytywnego testu. Takim sposobem nie ominiesz piku LHTeraz od tego cyklu, w tamtym robiłam testy i wyszedł 24 dc, moje cykle nie są zbyt regularne także wszystko możliwe [emoji2368]
To ja tak nie mam [emoji17] cos czuje ze bedzie @7 dni po owulacji była już druga kreska. I to nawet nie jakiś straszny cien cienia.
Zobaczymy co powie na usgI tak zrób jak lekarz powiedział. Nie stresuj się. Jeśli pojawi się więcej tego plamienia lub silny ból brzucha to wiadomo lepiej dmuchać na zimne i lecieć na IP lub wcześniej do gin. A tak to żyć spokojnie. Teraz betę masz prawie 200 więc w środę będzie już spora. Dość szybko Ci rośnie beta możliwe że bliźniaki. [emoji3590]
Koniecznie daj znać czekam nie cierpliwie na informacje od ciebie. [emoji6]Zobaczymy co powie na usg![]()
Gratulacje! <3Beta 179

Poczekaj do dnia @ przynajmniej. Uważam, że lepiej rozczarować się nią niz bielą vizira. Choć trzymam mocno kciuki by się udało. 4 dni do @ może test jeszcze nie pokazaćZostaly mi 4 dni do @ a ja zlapalam dola. Do dzisiejszego poranka czulam, ze sie udalo: tkliwosc sutkow, kremowy sluz a nawet lupanie w krzyzu bralam za objawy ciazy. Dzis po zmierzonej temp 37°C i zrobieniu testu (negatyw) dochodze do wniosku ze na nic to wszystko chyba. Przez 20 dni staralam sie nie myslec, nie zastanawiac sie, nie analizowac a teraz dopadla mnie smutna mysl. Az plakac mi sie chce... Nie wiem czy jest sens bawic sie w kolejne testy zwlaszcza ze zobacze kolejna biel... Moze beta w piatek? Sama juz nie wiem...