Luna 33344
Fanka BB :)
Dziewczyny ile kosztuje badanie nk i jak to wyglada jest to normalnie pobieranie krwi?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Magda jak urodzilam najmlodsza corke mialam prawie 37 lat juz wtedy prawie nadawalam sie na to forum, dokladnie 10 lat po pierwszej ciazy
musze powiedziec ze ta ciaza byla najlepsza jaka mialam, spokojniejsza , wychowywanie malej tez bylo spokojniejsze bez spiny
ze starsza bylam tylko 7 miesiecy w domu bo takie krotkie wtedy byly macierzynskie urlopytroche nawkrecalam sobie poczucie winy etc no i musialo byc wszystko tak jak ja chce, nie moglo byc odstepstw
bardzo malo przestrzeni na niespodzianki
teraz odpuszczam , duzo odpuszczam sobie przede wszystkim i wiecej czasu spedzamy po prostu dobrze sie bawiac a nie spinajac zbey bylo idealnie
takze ja polecam takie pozne macierzysntwo![]()
Magda nie rozsmieszaj mnie jakie zepsute jajkaDziękuje [emoji8][emoji8]
W sobotę wzięłam ten zastrzyk pregnal czy jakoś tak i kompletnie nic brzuch mnie tak jakoś mocno nie boli śluzu tego płodnego nie widzę [emoji4]także chyba same zepsute jajka już mi zostały [emoji16][emoji16]
Magda nie rozsmieszaj mnie jakie zepsute jajka![]()
Magda ja mialam tez owu w sobote ... i tez sredniosluz tez taki lipny, malo przytulanek tez
marne szanse a leki wszystkie wzielam
Magda serio decyzja o 3 dziecku byla najlepsza w calym moim zyciu![]()
Luna ja placilam za fenotyp komorek NK cos kolo 240 zl w szpitalu , na wynik czeka sie ok 5 dni , badanie normalne z krwii nie trzeba byc na czczo
Ale mialas zastrzyk na pekniecie.A jakie leki musisz brac-po owulacji czy jak?Dziewczyny musimy pamietac ze pozytywne nastawienie to polowa sukcesu- musi byc dobrze chociaz czasami ciezko trzeba byc dobrej mysli.I mnie przytulanki były tylko wczoraj bo w sobotę lekarz mówił żeby od niedzieli zacząć ale i tak mi chyba ten pęcherzyk nie pękł nie wiem także jaki sens był brać te leki? Żaden [emoji16][emoji16]