PIGUŁECZKA86
Zaangażowana w BB
Własnie dowiedzialam sie ze kolezanka urodziła sliczna dziewczynkę normalnie az sie płakac chce. Walka sie dopiero zaczeła ale ogolnie starnia od roku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witaj w klubie ! Ja też w grudniu zaczynam stymulację, jeśli nic się nie zmieni.Jak nic sie nie zmieni za 2 cykle stymulacja
Gratko Kochana!!Mam już wynik Bety. 94,6. Ciąża 4 tc.
To chyba dobrze ze @ nie przyszla. Jak temperatura? U mnie 37,19° [emoji15][emoji15][emoji15] a do tego czuje juz tkliwosc piersi a moj domowy "ekspert" mowi ze widzi zyly na nich...Witam. U mnie znowu nici.... Ja już nie mam sił... Gratuluję Karo.
Wow!! Super! Widac nawet i jednorazowe przytulanki daja rade. Gratulacje!!Hej dziewczynycały wrzesień się planowałam, starania co drugi dzień były, cykl mi się jakoś wydłużył, mrowily mnie piersi, miałam zgage, było mi nie dobrze ale @ przyszła. W tym cyklu ino raz 15 października we wtorek rano i bum cyk cyk 2 krechy grube czerwone wczoraj o 20 na teście
xd nie wytrzymałam do rana. A brzuch mnie boli na @całe czas i nic poza tym i trochę się przeziebilam xd muszę się umówić na wizytę