• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Dzień dobry Siłaczki jak się dziś czujecie? Ja nie mogę spać ostatnio za dużo myślę a ból w dole brzucha wcale mi nie pomaga luzować. Odliczam dni... Trochę się przeziebiłam i myślę,że to konsekwencje chodzenia z wilgotną głową po cmentarzu. Dobrego dnia :biggrin2:

Hej dziewczyny :) cały wrzesień się planowałam, starania co drugi dzień były, cykl mi się jakoś wydłużył, mrowily mnie piersi, miałam zgage, było mi nie dobrze ale @ przyszła. W tym cyklu ino raz 15 października we wtorek rano i bum cyk cyk 2 krechy grube czerwone wczoraj o 20 na teście:D xd nie wytrzymałam do rana. A brzuch mnie boli na @całe czas i nic poza tym i trochę się przeziebilam xd muszę się umówić na wizytę

reklama
Hej dziewczyny :) cały wrzesień się planowałam, starania co drugi dzień były, cykl mi się jakoś wydłużył, mrowily mnie piersi, miałam zgage, było mi nie dobrze ale @ przyszła. W tym cyklu ino raz 15 października we wtorek rano i bum cyk cyk 2 krechy grube czerwone wczoraj o 20 na teście:D xd nie wytrzymałam do rana. A brzuch mnie boli na @całe czas i nic poza tym i trochę się przeziebilam xd muszę się umówić na wizytę
Wow!! Super! Widac nawet i jednorazowe przytulanki daja rade. Gratulacje!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry