A Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?@Dwa+Trzy Powtarzalas test?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?@Dwa+Trzy Powtarzalas test?
Ginekolog powiedział mi, że w tym cyklu ciąży nie będzie, bo pecherzyki graafa są za małe (jak na dzień cyklu w którym byłam badana) i błona śluzowa zbyt cienka i nawet jeżeli coś zaskoczy to i tak się ciąża nie utrzyma![]()
Tak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wynikiA Ty byłaś w końcu na tej becie dzisiaj?
Wspolczuje Kochana i mocno sciskamTrzymałam się a jednak coś we mnie pękło.. widok krwi na wkładce robi swoje. Zaczynam 1dc.
Dobrze ze mój N będzie dzis raczej pozno z pracy to mam czas żeby się pozbierać, bo na razie to płaczek mi się załączył i żal do całego świata. Na szczęście to chwilowe, popłacze sobie i podniosę głowę znów [emoji5]
Jednak nie ma co zawierzać szyjce( nadal wysoko i miękka) mam wrażenie ze robi co jej się chce [emoji6]
To dawaj znać. Ja idę jutro na powtórkę. Ale mam nadzieję, że nie będę znowu czekać do 20 na wynikiTak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wyniki![]()
Tak, po dzisiejszych kreskach poszlam. Teraz czekam na wyniki![]()