• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Nie zawsze, jak ja kupowalam swoje to mi babeczka powiedziala o Clear Blue i mowila ze przedstawicielka je pokazala. Wiec jesli nie ma dobrego RPu to farmaceuta niewiele wie. Podobnie z sumplementacja. Jedni maja wypisane "dla kobiet w ciazy" a inni wraz z Toba patrza sklad itp
A to akurat prawda.
Ale czlowiek idac do apteki jesli niewiele wie o lekach to ufa wlasnie farmaceucie.
Moim zdaniem kazdy powinien byc w tym obyty

reklama
Dziwne. I z pierwszych siuśków robiłaś? To jakaś mocno trefna partia Ci się trafiła. Ja tylko tych z rosmanna używałam.
Ja tez jestem zaskoczona. To jedyny test ktory wyszedl negatywnie. Mozliwe ze byl wadliwy. Firmy Facelle sikance sie sprawdzily, nawet te Pink z Domowego Labolatorim ale plytkowe byly ok, jednak strumieniowy z tej firmy juz mi dzis podpadl.

Dziewczyny takie trochę przyziemne pytanie. Kiedy najlepiej poinformować pracodawcę o ciazy i kiedy pójść na zwolnienie? Wiem z własnych doświadczeń, że nie warto od razu rzucać kwita bo jeszcze wiele się może zdarzyć. Może po zakończeniu pierwszego trymestru? Gdzieś słyszałam, że pierwszy jest najgorszy właśnie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry