• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Czesc Dziewczyny,
Cieszę się, ze odnalazłam takie forum, widac jak wszystkie sie wspieracie nawzajem. Bardzo chetnie do Was dołączę:) Moje starania zaczelam 3 miesiace temu, niestety jeszcze sie nie udalo. Mam pytanie po jakim czasie Waszych staran lekarz przepisal Wam leki takie jak Clo i Duphaston? Ja nie biore nic poza witaminami i kwasem foliowym i tak sie zastanawiam czy nie wybrac sie do lekarza po jakies wspomagacze.
Ja jak byłam u lekarza na badanie kontrolne endometrium czy już jest ok i powiedziałam ze staram się o dziecko to było we wrześniu to powiedział, ze narazie mamy się starać, wyluzować, a jak nie wyjdzie to przyjść w styczniu to akurat będzie po 6 cyklu starań i wtedy trzeba będzie jakoś pomóc 🧐🧐🧐 a teraz po prostu się odprężyć i działać no i powiedział, że mam sobie brać 2x1 tabletkę dziennie inofolic combi

Tak patrzę i patrzę na ten mój kalendarzyk i ciekawe czy coś z tego będzie ✊🏻✊🏻✊🏻🤨🥺 kiedy najlepiej zatestować? ☹️

Załączniki

• D3179B1B-4A9D-4B2B-8D05-CBB796B50E29.png
    D3179B1B-4A9D-4B2B-8D05-CBB796B50E29.png
    99,6 KB · Wyświetleń: 256
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry