• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Rozumiem. Ja mam 21.11 , czyli bedzie 5+6 :)
Na ten termin to i ja mogłam, ale jednak wolę ciut późniejszy, żeby mieć większe prawdopodobieństwo, ze serduszko będzie już biło.
Hej Dziewczyny. Czy te które zobaczyły już dwie kreski mają jakieś objawy?
Ja nie przesypiam nocy. Po pracy muszę zrobić drzemkę chociaż 15 min, bo nie mogę inaczej funkcjonować. Za to po nocy budzę się 4-5 rano i nie mogę już spać. W pierwszej ciąży dokładnie tez tak miałam.

Na ten termin to i ja mogłam, ale jednak wolę ciut późniejszy, żeby mieć większe prawdopodobieństwo, ze serduszko będzie już biło.
Ja nie przesypiam nocy. Po pracy muszę zrobić drzemkę chociaż 15 min, bo nie mogę inaczej funkcjonować. Za to po nocy budzę się 4-5 rano i nie mogę już spać. W pierwszej ciąży dokładnie tez tak miałam.
Ja i tak kolejna wizyte mam 2 tyg pozniej wiec bedzie szansa na serduszko moze... Co do snu to mam podobnie. W ciagu dnia drzemka nawet na pol godziny a budze sie zazwyczaj o 2 nad ranem 😁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry