Natuska512
Fanka BB :)
Jak się wgl czujecie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w miarę dobrze, dokucza mi ciągłe chodzenie do toalety i mam bóle glowy od kilku dni, ale nie ma tragediiJak się wgl czujecie??
Dzięki wielkie za info..podzwonie we wt dowiem się jak to wychodzi prywatniePlace obecnie 250 zł za ubezpieczenie zdrowotne w pzu, ubezpieczenie to obejmuje mnie, partnera. Jest to pakiet zdrowotne Plus na życie dla nas obojga.
Kwota niewielka w porównaniu z kwotami zostawionymi w prywatnych przychodniach. Do których teraz w czasie ciazy praktycznie co tydzień jestem.
Powiem że się zwróciło z nawiązką już podczas pierwszej wizyty I pierwszych badań...
Ubezp. Wykupione w Warszawie, z pracy partnera.
Zakres badań nie obejmuje niestety testów pappa czy nifty.
Jak się wgl czujecie??
To pisz z nami, przecież jesteśmy anonimoweJa też jeszcze czekama już bym z Wami popisała
![]()