Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A moze to nie byla miesiaczka tylko plamienie implementacyjne? Nie znam sie az tak, ale zawsze jest taka mozliwosc.Czesc dziewczyny, ale sie tytaj smutasy zrobily.. przkro mi ze tak sie poklocilyscie z facetami.
Ja mialam dwudniowa miesiaczke.. dzisiaj i wczoraj sucho a to 4dc.. ja pieprze juz nie mam slow na ten moj organizm
Na moje oko cos tam przebija[emoji6]Nie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu Zobacz załącznik 1044225
Przykro mi, ale powiem Ci, że u mnie testy owulacyjne się nie sprawdziły. Wyraźnie pokazywały owulację w cyklu bezowulacyjnym. W innym miesiącu testy nie pokryły się ze śluzem i temperaturą, więc ja niestety im nie ufam.Hej kobietki, znowu zniknęłam na 2 dni, ale to były trudne dni. Strasznie pokłóciłam się z mężem i w sumie od 2 dni nie rozmawiamy a oczywiście nie zgadniecie kiedy testy owulacyjne były pozytywne-oczywiście wczoraj i dziś (w dodatku poraz pierwszy od kilku miesięcy) i apka też dziś wskazuje owulacje i ginekolog zalecał przytulanki w niedzielę i poniedziałek a tu dupa. Także kolejny stracony cykl za mną (jakbym mało ich już miała za sobą). Brak mi słów i złapałam doła....przepraszam, że tak Wam smęcę i wylewam swoje żale, ale nie mam komu o tym powiedzieć. Nikt nie wie o naszych staraniach ani, że gorzej jest między nami.
Nie wiem dziewczyny czy coś tam majaczy czy ja mam omamy znowu Zobacz załącznik 1044225