Kotmonika87
Fanka BB :)
Miałam dziś zrobić bete, okresu nadal brak ale nie miałam weny . W nocy spac nie mogłam, budzilam sie cala noc . Jutro podjadę dzień w ta czy w ta to już zadna różnica. Wkurzam się już na ta niepewnosc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja też się naczytałam, jak to łatwo zajść w pierwszym cyklu (po odstawieniu antykoncepcji). I dlatego też się rozczarowałamTak. Bardzo nakręciłam się w pierwszym cyklu, tak pozytywnie, i bardzo się rozczarowałam, kiedy się nie udało. Ja wiem, że 3 miesiące to tyle, co nic, ale już teraz łapię się na tym, że zamiast ekscytacji na myśl o dziecku czuję strach i stres, że się nie uda/udało. Bardzo to głupie i nie pomaga, wiem. Macie jakieś rady, jak wyłączyć durne myślenie?
Dziękuję za powitanie![]()
Jakbys poszla na bete to bys nie miala juz niepewnosciMiałam dziś zrobić bete, okresu nadal brak ale nie miałam weny . W nocy spac nie mogłam, budzilam sie cala noc . Jutro podjadę dzień w ta czy w ta to już zadna różnica. Wkurzam się już na ta niepewnosc.
Myślałam tak w sobotę po piątkowym teście pozytywnym A jednak okazało się inaczejJakbys poszla na bete to bys nie miala juz niepewnosci
Rozumiem co czujesz, tez jestem na poczatku staran o pierwsze dziecko. Ja aby jak najmniej o tym myslec staram sobie czyms zajac czas. Teraz akurat mam latwiej, bo po pracy wykanczamy nasze mieszkanie i jak nie latamy po sklepach za meblami to wybieramy farbyTak. Bardzo nakręciłam się w pierwszym cyklu, tak pozytywnie, i bardzo się rozczarowałam, kiedy się nie udało. Ja wiem, że 3 miesiące to tyle, co nic, ale już teraz łapię się na tym, że zamiast ekscytacji na myśl o dziecku czuję strach i stres, że się nie uda/udało. Bardzo to głupie i nie pomaga, wiem. Macie jakieś rady, jak wyłączyć durne myślenie?
Dziękuję za powitanie![]()
Moze to nie jest okres?Nosz kur.... Plamie... 8 dzień po owu i już okres...? Troszeczkę śluzu brązowego i teraz blado różowo ale nie śluz....
Bo to właśnie mają być 2 kawy a nie więcej ;-)Mój pije 5-6 kaw dziennie więc powinien mieć nasienie jak mlody Bóg a jest średnie.
Kawę podobno można pić w ciąży ale w ilościach 1-2 kawy z mlekiem dziennie. Ja bez kawy nie dam rady funkcjonować. Chyba że yerbe można wprowadzić zamiast kawy![]()