Blondynka1988
Fanka BB :)
@nknatalia mój jest 3 dni w żłobku a potem 3 tygodnie chory 
mamy jedynki, dwójki, trójki, czwórki i czekamy na piątki.
mamy jedynki, dwójki, trójki, czwórki i czekamy na piątki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja nie choruje wcale, ale nie chodzi narazie do żłobka. Do tej pory od kuzynostwa złapała bostonkę i jelitówkę. Miała też 2x katar i to nie żaden uciążliwy. I tyle w temacie chorób. Ząbkowanie też bezobjawowo.Dziewczyny macie już trójki, ciężko nam idą?
Czy Wasze dzieci też tak chorują, u mnie jedna przez drugą na zmianę, kaszel, gardło, katar i tak w kółko. Jedną skończy druga zaczyna.
Jetkaa czekamy na wieści?
Ratuj jakie to suplementy może i my spróbujemy, bo ja już m dość, daję dziewczyna wit.d3 i dha ale nic nie pomaga.Jeju trójki to są nasze pierwsze zeby które wyszły [emoji6] wyglądał jak wampir hehe . U nas rok temu też było na okrągło chorowanie starszak przynosił nam rewelacje z przedszkola ale wkoncu znalazłam na to sposób trochę drogi... ale z drugiej strony tyle samo wydawałam pieniędzy w aptece. Bo ciągle katar kaszel. Typowo naturalne suplementy witaminy ... i skończyło się. Wczoraj pierwszy raz przychodnie odwiedziłam na szczepienie mój lekarz myslal jak nas zobaczył ze przychodnie zmieniliśmy hehe a my poprostu tylko zdrowi jesteśmy [emoji4][emoji4]![]()
Normalnie endoskopem badanie, nawet mniejsze dzieci badają, ale byłam w prywatnej klinice laryngologicznej, tam badają i leczą jak w Europie Zachodniej@caltha jakie nazwy leków macie?
Zbadali Wam sondą migdałek?
Mi laryngolog powiedział, że można to zrobić jak dziecko ma minimum 2 lata i 3 miesiące.