Netiaskitchen
Fanka BB :)
WariaciJuż po wizycie. Transfer 27.11. Szalejemy... Jeśli jeden się nie rozmrozi, to rozmrażamy dwa.... jesteśmy szaleni.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
WariaciJuż po wizycie. Transfer 27.11. Szalejemy... Jeśli jeden się nie rozmrozi, to rozmrażamy dwa.... jesteśmy szaleni.
Też trzymam kciuki żeby kropek zadomowil się u mamusi w brzuszku na długie miesiące [emoji110][emoji110][emoji110]Ja już po. Stres pomieszany z podekscytowaniem. Jesteście Kochane, dziękuję za tyle ciepłych słów [emoji8][emoji8][emoji8]Kciuki nadal potrzebne. Beta 26.11
Ja już po. Stres pomieszany z podekscytowaniem. Jesteście Kochane, dziękuję za tyle ciepłych słówKciuki nadal potrzebne. Beta 26.11
Strasznie mi przykro... Przytulam!!! choćby to było wirtualnie. Wypłacz to, daj sobie czas i wracaj dalej walczyć. Póki co butla wina wskazanaBeta <0.200 mlU/ml. Dup...![]()
Nie sikaj na patyk!!! Może jak coś to zrób betę wcześniej, ale pls tylko nie sikacz...ja mam 3 weryfikacje, pierwsza już w sobotę nic nie powie, co najwyżej czy nie trzeba podkręcić progesteronu, ale ta druga 6dpt już powinna pokazać czy się uda czy nie, trzecia 10dpt to ostateczny test...A ja trzymam kciuki za Ciebie!!!Wow! Tak szybko masz betę? Ja też tak chcę!mnie kazali przyjechać dopiero 28.11... hmmm to może jednak nasikam na ten patyk trochę wcześniej???
Cieszę się razem z TobąKciuki trzymam wytrwale!
![]()
No właśnie nie widziałam, a szukałamWariaciAle co tam, do odważnych świat należy!!! Jakie miałaś endo? Pewnie minęłyśmy się na korytarzu, albo może widziałaś mojego młodego pod okiem dziewczyn z recepcji
![]()
To się minęłyśmyNo właśnie nie widziałam, a szukałamdzisiaj urzędowałam na dole, pod szóstką, zniknęłam jakoś 11.15, potem działał mąż. Jeśli widziałaś szaleńców, co osobno podpisywali dokumenty, to to my. Nie chciało nam się dzieciaków wysadzać z samochodu.
Tule Cię mocno nie poddawaj się walcz dalejBeta ml. Dup...[emoji24][emoji24]