Będzie dobrze!Dziewczyny w piątek punkcjaAle emocje i stres
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze!Dziewczyny w piątek punkcjaAle emocje i stres
![]()
Tak ma być jak piszesz!Beta 0.64 takze tego. Wino pęknie.
Od jutra ma nastać dobra passa i nie chce słyszeć o żadnych małych betach i negatywnych sikaczach![]()
Też tak miałam. U mnie już 7 transfer więc już się sporo nauczyłam, jednak najwięcej dowiedziałam się od dziewczyn tutaj, forum to to największa skarbnica wiedzyWiem, ale to pierwszy transfer jak człowiek jest zielony to się przydaje.
DziękujęBędzie dobrze!Chociaż faktycznie, stres jest! Dla pocieszenia, ja po punkcji byłam całkiem w formie, wiec nastaw się pozytywnie
![]()
Ja też przy pierwszym wzięłam "opieka nad implantacja", bo nie wiedziałam co i jak. Przy następnym już nie brałam.Wiem, ale to pierwszy transfer jak człowiek jest zielony to się przydaje.
PierwszyRozumiem. Który to Twój transfer?
U mnie 5 dni po punkcji, niestety tym razem się nie udało, ale kolejny transfer w styczniu!Dziękujęile dni po punkcji, doszło u Ciebie do Transferu?
![]()
Nie ma znaczenia dzień cyklu i nie trzeba być na czczo[emoji6]Dziewczyny jutro robię cytokiny. Nigdzie nie mogę się doczytać czy tu ma znaczenie dzień cyklu i czy koniecznie na czczo. Napiszcie proszę czy są jakieś konkretne zalecenia co do tego badania.