• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipcowe Mamy 2020r

reklama
Dobrze robisz. Ja mam umowę na stałe więc mi wszystko jedno, szef zaproponował że odbierze ode mnie kilka obowiązków. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Znalazłam dzisiaj super pomysł na mój brzuch, przecielam gumke na brzchu i nic mnie nie ciśnie :D z dupy też nie spada. No i jaki mam sexy rozporek teraz jak syrena 😂😂😂

No ja wyglądam dokładnie jak w cyklach bezowulacyjnych [emoji1787] Brzuch dosłownie jak balon i taki lekko twardy [emoji1787] Póki co ludzie myślą, że się znowu spasłam [emoji1787].

Pytanie z innej beczki : czy Wy też w ciąży tak często kichacie ? Ja po ok. 15 razy na dzień, aż czuję zakwasy następnego dnia ... Dziwne dla mnie, bo przed ciążą tak nie kichałam [emoji848]
Hej :) u mnie szczerze mówiąc poza brakiem miesiączki, kichanie to jedyny objaw, jeśli można nazwać to objawem haha :)

reklama
Witajcie lipcowe mamuśki! :) chciałabym się zapytać, czy któraś z Was też nie odczuwa zupelnie bólu, wrażliwości piersi? Martwi mnie to trochę, bo zmagam się niedomogą lutealną, przyjmuję luteinę i progesteron. Hmm?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry