reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?

ŚLIWECZKO TAAAK SIĘ CIESZĘ🥰🥰🥰 Super wiadomości- i tak piknie ma być aż do samiuśkiego końca😘😘😘

Witam Dziołchy!!! Przypomnienie dzwoni ,to jestem,c'nie?

Tyż pamiętam😘
No i to się pochwala!!! I wiecie że załapałam się jednak na ten cały black friday😉Co prawda nie futerko (a swoją drogą to @fredka84 pokażesz to futerko jak kupisz?) Fotelik samochodowy kupiliśmy dla dziecinki😊prawie 20% taniej, ale i tak się mega cieszymy😀

Tak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?
🥰🥰🥰Boskie wiadomości!!! Jak dobrze, że wszystko super!!! Wyczekałaś i wywalczyłaś to swoje malutkie szczęście!!! ❤️I niech już mały miś nie stresuje Mamusi. Dużo nudy od teraz do szczęśliwego końca kochana!!!

ŚLIWECZKO TAAAK SIĘ CIESZĘ🥰🥰🥰 Super wiadomości- i tak piknie ma być aż do samiuśkiego końca😘😘😘
No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem :) :) :)

No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem :) :) :)
Powieś sobie to usg w widocznym miejscu. Będzie Ci przypominać że jesteś w ciąży i wszystko jest już ok😘

@sandra777.12 ,@Breath_less =Kochaniutkie meeega,megaaa mocne kciukasy za jutrzejsze owocne przeloty do bazy✊✊✊ Niech KROPKI ZOSTANĄ z Wami na kolejne 8,5 miesiąca.
Piszę już dziś -bo wieta,następne przypomnienie dopiera za tydzień😂😂😂
A serio ,to jutro praca a po ooooooooszzzzz,orzeszki-jakże wyczekiwany,najwspanialszy,urodzinowy obiad u Teściowej🤪

Pewno jeszcze długo będzie to uczucie..to chyba normalne.Ale przyjdzie ten czas;)
A tymczasem odpoczywaj Kochana i dbaj o Was😘

reklama
Do góry